Deel deze spotlight

KLEUR, KWALITEIT, EENVOUD EN INNOVATIE

Tekst
BeeldKvadrat

Kvadrat is in 1968 opgericht in Denemarken en is diep geworteld in de Scandinavische, wereldberoemde designtraditie. Kvadrat heeft een leidende positie in de Europese hoogwaardige moderne textielmarkt. Kvadrat voorziet architecten, ontwerpers en particuliere consumenten over de hele wereld van textiel en textiel gerelateerde producten. De producten weerspiegelen Kvadrat’s inzet voor kleur, kwaliteit, eenvoud en innovatie. Kvadrat vergroot consequent de esthetische, technische en functionele eigenschappen van textiel. Daarbij werken ze samen met toonaangevende ontwerpers, architecten en kunstenaars; onder andere Margrethe Odgaard, Miriam Bäckström, Raf Simons, Ronan en Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Akira Minagawa, Peter Saville, Roman Signer evenals Doshi Levien en Patricia Urquiola.

KVADRAT SHADE Wat uw visie ook is - of het nu gaat om het verbeteren van visueel, akoestisch of thermisch comfort of een combinatie van alle drie - u kunt het realiseren met de Kvadrat Shade raambekleding, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, biedt het de perfecte combinatie van - flexibiliteit, functionaliteit en esthetische uitmuntendheid. De Kvadrat Shade rolgordijnen bieden een esthetisch uitstekende manier om het welzijn en de productiviteit in gebouwen te vergroten. Wanneer het gemetalliseerd textiel wordt toegepast verminderen de Kvadrat Shade rolgordijnen het energieverbruik aanzienlijk en daarmee samenhangend de CO2 uitstoot. Het creëert een comfortabel binnenklimaat, de temperatuur wordt gereguleerd door het doek, wat het welzijn en de productiviteit in de ruimte aanzienlijk verbetert. Terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. De modulaire hardware omvat zorgvuldig ontworpen componenten, en wordt geleverd in een verfijnde schaal van kleuren en metallic afwerkingen. In tegenstelling tot conventionele technisch geleide oplossingen, biedt het een rijk palet van kleuren, transparanten en texturen. Alle Kvadrat Shade oplossingen zijn ofwel elektrisch of handbediend leverbaar.

KVADRAT SOFT CELLS Kvadrat Soft Cells zijn gepatenteerde panelen die de geluidsabsorptie reguleren. Ze kunnen een geluidsabsorptie tot klasse A opleveren. Ze worden voornamelijk gebruikt als bouwcomponenten, maar zijn ook geschikt voor maatwerk oplossingen. Of u ze nu op plafonds of muren toepast, met Soft Cells kunt u een esthetische omgeving creëren met uitstekende akoestische eigenschappen die productiviteit en welzijn bevorderen. Ze kunnen worden uitgevoerd in een groot aantal Kvadrat stoffen en kunnen naadloos geïntegreerd worden in elk ontwerpschema. Met of zonder geïntegreerde verlichting, verwarming of koeling. Soft Cells zijn duurzaam, flexibel en eenvoudig te installeren. Ze zijn beschikbaar in vier duurzame versies: Soft Cells Standard, Soft Cells Broadline, Soft Cells Lowtone en Soft Cells Reflective. Ze zijn licht, Soft Cells-frames zijn gemaakt met minimaal 50% gerecycled aluminium. Ze bevatten een gepatenteerd spanmechanisme, waardoor ze jarenlang niet worden beïnvloed door temperatuur of vochtigheid. ze stellen architecten en ontwerpers in staat om de milieukwaliteit van hun projecten te verbeteren. Belangrijk is dat Soft Cells-panelen accreditatie ondersteunen onder het LEED certificeringssysteem, bij gebruik als bouwcomponent. WWW.KVADRAT.DK WWW.SOFT-CELLS.COM

Gepubliceerd op3 november 2020 om 13:21
Adres
Sarphatistraat 18
1018 GK Amsterdam