Deel deze spotlight

Jouw partner in interieurmaterialen

Tekst
BeeldBAARS & BLOEMHOFF

Platen van gerecycled textiel, fineer of bamboe. Thermisch vervormbaar, translucent of met akoestische bewerking. Talrijke matching unikleuren in HPL, melamine en Solid Surface. You name it! Met een breed assortiment binnen iedere productgroep heeft Baars & Bloemhoff voor ieder project een passend materiaal en advies in huis. Als je de materialen in het echt wilt zien en voelen, biedt Broeinest uitkomst. Alle materialen uit het Baars & Bloemhoff assortiment zijn hier als A4-sample te zien in de uitgebreide materialenbibliotheek.

HPL, MELAMINE EN SOLID SURFACE

HPL en melamine kennen een breed scala aan decoren en structuren. Of de voorkeur uitgaat naar modern, industrieel of een vleugje glamour, met een waaier aan stijlvolle unikleuren en dessins heeft Baars & Bloemhoff voor elk project het juiste materiaal. De HPL- en melaminecollecties van Pfleiderer, FINSA en UNILIN Evola hebben een kleurkoppeling. Zo creëer je eenheid in verticale en horizontale toepassingen. Met de ultra matte decoren van FENIX geef je elk interieurproject in een handomdraai een moderne matte look.

Met ruim 250 decoren van de ijzersterke merken HI-MACS®, Avonite®, STUDIO Collection, Getacore® en SolidTrends heeft Baars & Bloemhoff ook alles in huis voor een passende oplossing in Solid Surface. Met deze thermisch vervormbare materialen creëer je golvende lijnen en vloeiende vormen. Daarnaast is Solid Surface nagenoeg naadloos te verlijmen, waardoor grote oppervlakken optisch een geheel lijken.

WE HOUDEN VAN HOUT

Wil je de levendige en warme look van hout in jouw interieurontwerp brengen? Baars & Bloemhoff biedt naast een breed scala fineren ook massiefhout en bamboeplaten. Van robuust eiken uit de Querkus-serie tot aan de Scandinavische stijl van Nordus en verfijnde patronen in kant-en-klare platen van Shinnoki en ALPIpanels. Elk paneel is uniek. En dat is nou net de charme van dit natuurlijke materiaal.

Binnen de range specials vind je materialen met een unieke samenstelling, zoals de cementvezelplaat Viroc. Of Really, vervaardigd uit gerecycled textiel. Baars & Bloemhoff speurt continu internationale markten af naar vernieuwende materialen die interieurs in Nederland nóg mooier en duurzamer kunnen maken.

SAMPLES LENEN

Alle materialen uit het Baars & Bloemhoff assortiment zijn als A4-sample te zien in de uitgebreide materialenbibliotheek. Net als in een traditionele bibliotheek kun je deze samples lenen.

SPIN IN ‘T NEST

Op iedere locatie staat de Spin in ’t Nest voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de juiste materialen voor elke toepassing te vinden. Ook kun je een afspraak maken met een Baars & Bloemhoff-materiaaladviseur.

BROEINEST

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals. Of je nu je kennis van akoestische oplossingen wilt bijspijkeren of een project wilt materialiseren, op een van de vier Broeinest-locaties ben je aan het juiste adres. Samen met andere Broeinest-partners bundelt Baars & Bloemhoff hier haar krachten om jou te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. Broeinest brengt talloze interieurproducten en vernieuwende materialen van internationale merken samen in een bruisende omgeving op zowel Eindhoven Strijp-S als het Rotterdamse ZOHO, aan het IJ in Amsterdam Noord en in de imposante werkspoorfabriek in Utrecht. Maak op www.broeinest.nl/locaties een afspraak op de locatie van jouw keuze. Wil je direct aan de slag met de materialen? Op www.baars-bloemhoff. nl vind je 24/7 het antwoord op al jouw materiaal- en interieurvragen, zie je in één oogopslag hoe een materiaal overkomt in een ruimte met de Decor Kiezer en bestel je in een paar muisklikken samples van jouw favoriete materialen.

FLEXWERKEN

Broeinest is iedere werkdag geopend en biedt diverse plekken om te flexwerken. Neem plaats aan een van de lange tafels of ga samen met jouw opdrachtgever aan de slag in een van de vergaderruimtes.

KENNIS DELEN

In het hart van Broeinest UTR bevindt zich een veelzijdig trainingscentrum waar kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap gedeeld worden.

Gepubliceerd op12 april 2022 om 9:00