Deel deze spotlight

JE VOELT WAT JE ZIET

Tekst
BeeldDecoLegno

Maatwerk is een standaard onderdeel geworden van interieurontwerp. Als ontwerper wil je een ruimte zo optimaal mogelijk indelen en tevens unieke oplossingen creëren als antwoord op de vraagstelling van de opdrachtgever. Met decoratief plaatmateriaal uit de collectie van DecoLegno creëer je interieurs die de zintuigen prikkelen.

In de keuze van materialen voor hedendaagse interieurconcepten probeer jij als ontwerper een interessante mix samen te stellen van vormen, kleuren en texturen. Het zijn de zichtbare en tastbare contrasten die zorgen voor een spannend geheel. Daarmee worden de zintuigen geprikkeld. Denk aan de natuurlijke beleving van hout, het rulle gevoel van beton en cement, of de tactiele kracht van textiel.

De collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf is een passend alternatief voor deze natuurlijke materialen, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het interieur. Toepassingen die met het echte materiaal niet denkbaar zijn, worden ineens mogelijk. In particuliere projecten, maar ook in een kantoor, retail- of hospitality omgeving. Denk daarbij aan wandafwerking of maatwerk meubilair zoals balies, kasten, tafels, keuken of haardombouw.


ZIE, VOEL EN BELEEF

Je moet de structuren van Cleaf zien én voelen om te beleven hoe bijzonder ze zijn. Nieuw is de collectie Riga. Je voelt in deze driedimensionale structuur een hoog-laag-lijnenspel. In combinatie met warme hout en stoere steen decors ontstaat een collectie plaatmateriaal waarmee eigentijdse en stijlvolle interieuroplossingen gecreëerd kunnen worden.

De voelbare synchroon structuur Corteccia herdefinieert de elegantie van kastanje hout. In het decor zijn lang gerekte vlammen zichtbaar. Corteccia past in moderne interieurs waar natuurlijke materialen op een ingetogen wijze zorgen voor sfeer. De tactiliteit van textiel ervaar je in de structuur Nadir. De voelbare structuur en het decor van geweven stof geeft een modisch gevoel aan een kastenwand. Je kunt deze textuur ook toepassen als hoofdbord van een bed, dressoir of verras in de fronten van keukens.

Kijk voor meer inspiratie op DECOLEGNO.NL en vraag je gratis stalen aan.

WWW.DECOLEGNO.NL

Gepubliceerd op17 maart 2021 om 8:30
Adres
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer