Deel deze spotlight

JAB ANSTOETZ Group: Inrichting is onze passie

Tekst
BeeldJAB Anstoetz CV

Voor klanten over de hele wereld staat de naam JAB ANSTOETZ voor hoogwaardige textielcreaties, die met hun fantasierijke ontwerpen nieuwe trends zetten. De fijn op elkaar afgestemde interieurstoffen omvatten niet alleen een enorm assortiment van fantastisch mooie decoratie- en bekledingsstoffen, maar ook rol-, plissé- en paneelgordijnen voor een efficiënte bescherming tegen de zon. Als stijlvolle tegenhanger van het assortiment stoffen, zijn er tapijten, vloerkleden en designvloerbedekkingen in geselecteerde hoge kwaliteiten verkrijgbaar. Het harmonieuze aanbod wordt gecompleteerd door zorgvuldig met de hand gestoffeerde meubelen en een kleine maar fijne collectie behang.

De nieuwe voorjaarscollectie van JAB ANSTOETZ Fabrics biedt weer een diversiteit aan nieuw stoffen met een eclectische mix van patronen, zowel voor binnen als buiten. Daarnaast lanceert lanceert JAB ANSTOETZ een nieuw NatureProtect collectie, ontwikkeld met OceanSafe technologie. OceanSafe™ is meer dan een kwaliteitslabel voor duurzame productie en producten, en het is meer dan alleen maar een verbetering. Het is een paradigmaverschuiving die we als een van de eerste bedrijven in onze sector wereldwijd mogen realiseren.

In het ETC Design Center Europe bieden wij u de mogelijkheid nader kennis te maken met alle collecties van de JAB ANSTOETZ Group. Voor meer informatie neem contact op via 079 750 4000

www.jab.de

Gepubliceerd op24 maart 2021 om 0:00