Deel deze spotlight

Issa breidt uit

Tekst
BeeldXYTO Media

De realisatie van exclusieve droomvloeren. Dat is waar het twintig man sterke team van Issa Vloeren goed in is. Fady Issa begon zijn bedrijf in 2009 en maakt sindsdien het verschil met zijn kwaliteitsvloeren, touch voor samenwerken, het team met vloerspecialisten en zijn neus voor innovatie.

Dat het een succesformule is, blijkt uit de op handen zijnde uitbreiding. Het vloeroppervlak van Issa Alkmaar -Issa heeft ook een vestiging in Amsterdam- wordt eind dit jaar verdubbeld. Hiermee krijgt zowel de huidige Floorify shop als de tegelcollectie van Piet Boon alle ruimte om te floreren en kunnen bezoekers rekenen op de ultieme gebruikersbeleving.

FLOORIFY

De stevige Floorify pvc-vloeren combineren het beste van twee werelden: een warme uitstraling van natuurlijke materialen en absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem.

PIET BOON

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur. Tegels spelen daarin volgens Studio Piet Boon een onderscheidende rol. De collecties van deze studio worden dan ook ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit.

Goed om te weten: net als de rest van het assortiment zorgt Issa ook bij de tegels voor de installatie. Stoffeerders, tegelzetters en vloerexperts, Issa heeft het gewoon in huis.

Gepubliceerd op12 december 2021 om 8:30