Deel deze spotlight

Is het cement, betonlook of gewalst staal?

Tekst
BeeldDecoLegno

Graag willen we jou bijpraten over de nieuwste aanwinsten in onze collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Het betreft een nieuwe kleur in structuur Nadir en de introductie van twee Terrazzo decors, maar we beginnen met een geheel nieuwe textuur: Lacca.

DecoLegno lanceert de nieuwe Cleaf textuur Lacca . Het oppervlak van dit plaatmateriaal is glad en vlak met een subtiel glanzende finish, als die van dekkend lakwerk. Het decor is voor verschillende interpretaties vatbaar: van gepolijst cement tot het gewolkte betonlook effect van een gietvloer of gewalst staal. Lacca is leverbaar als decorspaanplaat in drie kleuren. Ben je nieuwsgierig? Wij sturen je graag een A4-staal van de FC54 (antracietgrijs) en FC56(taupe).


De look van Terrazzo in plaatmateriaal

Terrazzo staat volop in de belangstelling in de actuele designtrends. DecoLegno introduceert twee nieuwe kleuren in de collectie Concreta. De look van marmerkorrels die in cement zijn gedrukt beleef je in decor FC69 (koel grijs) en FC70 (warm grijs). De verfijnde structuur van Concreta voelt als cement. Met het decorspaanplaat en bijpassend HPL zijn verrassende toepassingen mogelijk die met het echte materiaal moeilijker te realiseren zijn. Denk daarbij aan een kamerhoge kast achter een receptiebalie, een openhaardombouw of een wandafwerking in een retail interieur.


Stof tot nadenken

In structuur Nadir van Cleaf lanceert DecoLegno kleur FC60. Kenmerkend voor de collectie Nadir is de voelbare blokjesstructuur met een subtiel mat-en-glans-effect. In kleur FC60 wordt deze gecombineerd met een decor dat doet denken aan fijn geweven stof. Daarmee breng je tactiliteit in ieder interieurontwerp. De FC60 Nadir combineert goed met de unikleuren uit de collectie Ovatta zoals de poeder roze UB52.


De nieuwste trends in plaatmateriaal

Twijfelt jouw klant nog over de materiaalkeuze voor het maatwerkmeubel? Stuur ze gerust door naar de showroom van DecoLegno in Wormerveer. Daar presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230x50cm. Onze interieuradviseurs staan klaar om ze te helpen en jou op deze manier te ontzorgen. Een afspraak is eenvoudig te maken via onze website.

Gepubliceerd op30 juni 2021 om 10:23
Adres
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer