Deel deze spotlight

In een bed uit The Heritage Collection droom je weg naar vroegere tijden!

Tekst
BeeldCandia Strom Nederland

The Heritage Collection van Candia bestaat uit tien verschillende modellen. Gezamenlijk vertellen ze een historisch verhaal. Als inspiratiebron zijn de ontwerpers de rijke geschiedenis van de Méditerranée ingedoken. Elk bed uit deze serie heeft een eigen, historisch verhaal. In dit artikel lichten we de Meteora II uit.

Meteora II

De Meteora II is een prachtig bed, dat gebaseerd is op de eeuwenoude kloosters, die men bouwden op hooge rotsgebergten.

Meteora betekent "Zwevend tussen hemel en aarde" en is een streek in Thessalië, Noord- Griekenland. In dit gebied vindt je op hoge rotspilaren gebouwde kloosters. Halverwege de 14e eeuw verrezen de eerste kloosters op de toppen. In de hoogtijdagen waren er 24 kloosters.

Ambachtelijk gemaakt

Een goede nachtrust zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Vanuit die gedachte maakt Candia matrassen van superieure kwaliteit en stijl. Allemaal handgemaakt van 100% natuurlijke materialen, zonder toevoeging van lijm. Het duurzaam slapen is ook voor iedereen weggelegd. De exclusieve Candia bedden worden ambachtelijk gemaakt, maatwerk geheel naar de persoonlijke wens van de gebruiker, met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Candia Nederland

Wilt u kennis maken met onze prachtige bedden, bezoek dan één van onze verkooppunten. U vindt de adressen op onze website.

In het ETC Design Center Europe bieden wij de interieurspecialist de mogelijkheid, kennis te maken met onze Candia bedden.

Gepubliceerd op17 september 2019 om 14:25