Deel deze spotlight

Husky Pro – Voor elke situatie is een hoogwaardige oplossing

TekstRenee van den Biggelaar
BeeldHenderson Nederland

Husky Pro

is een hoogwaardig beslagsysteem voor enkele en dubbele schuifdeuren, dat geschikt is voor montage aan de wand of het plafond, maar ook voor inbouw.

Husky Pro

wordt gebruikt voor schuifdeuren met een maximaal deurgewicht van 120kg. Het beslag is verbeterd ten opzichte van het bestaande Husky 100 aluminium systeem. De loopwagen is voorzien van een nieuwe vorm wielen waardoor deze nog soepeler loopt alsmede de anti-jump bevorderd.

Eenvoudige Montage

De wandmontage wordt gedaan door verdekte dragers, die breder zijn waardoor je er minder nodig hebt en bij plafondmontage schroef je direct door de rail waarbij de opening aan de onderzijde verbreed is. De rail kan wordt afgedicht met eindkapjes en de losse softclose unit (dubbele werking – open- en sluitzijde) is geïntegreerd in de rail. De bestaande opties, zoals gelijkwerkend, telescopisch of afdekkappen zijn ook op deze nieuwe rail van toepassing.

KLEUR ZWART

Naast de introductie van geanodiseerd aluminium komt ook de kleur zwart op de markt. Deze trendkleur wordt toegepast op Husky Pro waardoor de combinatie met zowel een houten- als stalen deur de juiste uitstraling verbindt. Husky Pro is compact, strak en geschikt voor diverse toepassingen.

Gepubliceerd op12 september 2022 om 0:00