Deel deze spotlight

Hotbath kranenserie ACE.

Tekst
BeeldHotbath BV

De ACE-serie vertegenwoordigt een vooruitstrevende stap in design, functionaliteit en kwaliteit. De serie symboliseert onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten die zowel stijlvol als functioneel zijn. Wat deze serie echt onderscheidt, zijn de twee prachtige nieuwe afwerkingen: geborsteld zwart PVD en gepolijst zwart PVD.

De ACE-serie is ontworpen met aandacht voor detail en vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap. Kwaliteit stond altijd voorop. Elk detail, van de vorm van de hendel tot de afwerking van het oppervlak, is met zorg en aandacht vormgegeven, waardoor ACE. een waardevolle investering voor in de badkamer is. De kwalitatieve binnenwerken zorgen ervoor dat de watertemperatuur soepel geregeld kan worden en de temperatuur consequent blijft. De kranen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van een krachtige PVD-coating om zelfs bij intensief gebruik hun prachtige uitstraling te behouden.

ACE. is een veelzijdige serie. Het assortiment omvat niet alleen wastafelkranen, maar ook kranen voor de douche en het bad. Dit betekent dat de hele badkamer voorzien kan worden van dezelfde kraan en dezelfde finish, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling. Om het helemaal af te maken zijn er ook er bijpassende accessoires beschikbaar, zoals handdoekhouders, zeepdispensers en toiletrolhouders.

Velvet, de nieuwste techniek uit ACE.

In de ACE-serie introduceren we ook een nieuwe techniek genaamd Velvet Rain. Met Velvet Rain verandert het traditionele douchen van functioneel naar een luxueuze en weldadige ervaring die elegantie en comfort naadloos combineert. De dagelijkse routine zal nooit meer hetzelfde zijn met deze soft touch waterervaring die ontspanning en stressverlichting stimuleert, én dankzij de ingebouwde waterbesparende technologie evengoed een milieubewuste keuze is.


Hotbath blijft zich actief inzetten om te anticiperen op en te voldoen aan de behoeften van haar klanten. Met de ACE-serie biedt Hotbath niet alleen een uitgebreide selectie van hoogwaardige badkamerkranen, maar ook de nieuwste trends en afwerkingen waar de markt om vraagt.

Gepubliceerd op19 juni 2024 om 0:00
Adres
Nieuwland Parc 210
2952 DC Alblasserdam