Deel deze spotlight

Hillywood Art & Residence.

Tekst
BeeldHillywoodart

Kunst en Interior Design in één

Onder de naam ‘Hillywood Art’ creeërt kunstenaar en ontwerper Annika Versloot van der Velden unieke, excentrieke hedendaagse kunst met een sterkte herinnering aan het verleden, intrigerende fabels en een vleug weelderig surrealisme.

In haar werk brengt Versloot van der Velden verschillende tijdperken samen, door oude beelden en conventionele technieken te combineren met de digitale cultuur. Uit dit proces ontstaat een bijzondere, sprookjesachtige verbinding tussen heden en verleden.

Hillywood Residence: luxe behang op maat

De kunstwerken vormen daarnaast een grote inspiratiebron voor een exclusieve ontwerpstudio waar kunst en interior design samensmelten: Hillywood Residence. Uit deze koker is een geheel nieuwe serie luxe behangontwerpen voor projecten binnen het hogere segment ontstaan die inmiddels internationaal bekend zijn. Het zeer bijzondere textielbehang van de hoogste kwaliteit wordt geheel op maat ontworpen en vervaardigd.

Internationale bekendheid

Kunst en ontwerpen van Hillywood Art en Hillywood Residence zijn verschenen in nationale en internationale media waaronder Vogue, OBJEKT, Elegance, World of Interiors van uitgeverij Condé Nast en in de allernieuwste filmproductie van Carice van Houten en Halina Reijn, die haar werk persoonlijk selecteerden.

Exposities

Werk van Hillywood Art is te zien in onder meer Château Neercanne, Château Sint Gerlach en NU Art & Design in Woerden waar zij samen met onder andere Micky Hoogendijk en Mart Visser exposeert. Dit najaar zal haar werk te zien zijn tijdens het prestigieuze Dutch Design festival Masterly The Hague, waar Versloot van der Velden opnieuw voor geselecteerd is door curator Nicole Unicole en kunstkenner Willem Jan Hoogsteder.

Contact

Voor meer informatie, collaborations, reseller oportunities of een persoonlijke afspraak, mail naar info@hillywoodresidence.com of bezoek www.hillywoodresidence.com.

Social media: @hillywood_art en @hillywood_residence.

Gepubliceerd op28 mei 2021 om 11:49
Adres
Randweg 20
4104 AC Culemborg