Deel deze spotlight

Het resultaat van: Creatief met Akoestiek

Tekst
BeeldMakeCover

In ieder lijstje met de top 10 ergernissen op kantoor staan luidruchtige collega’s, rumoer op de werkplek en kantoortuinen. Bovendien is de afleiding ook aantoonbaar, want mensen zijn veel minder productief wanneer ze voortdurend worden afgeleid. Daarbij komt dat de ‘schok’ nog groter is, wanneer men in alle rust thuis heeft gewerkt en weer terug naar kantoor komt. Hoe dan ook, het ideale resultaat voor ieder kantoor is dat iedereen lekker in zijn vel zit en geen – of nauwelijks – last heeft van collega’s.

Tijd dus om...

creatief te worden met akoestiek!

Je kunt op verschillende manieren heel creatief zijn met akoestiek. Allereerst op de plaatsen waarop je akoestische maatregelen kunt plaatsen. En hier zijn heel veel mogelijkheden voor;

• akoestische schermen (verrijdbaar, staand, of tussen bureau’s)

• akoestische panelen op wanden

• akoestische wanden

• akoestische frames

• akoestische plafonds

Het kiezen van de maatregelen die wél demping bieden, maar niet als ‘lelijk’ of ‘storend’ worden ervaren, is natuurlijk in een prettige werkomgeving zeer belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat alle bovengenoemde oplossingen kunnen worden geleverd in kleuren, patronen en afbeeldingen. Als voorbeeld: u kunt een wand met een industriële steen-uitstraling door ons laten voorzien van akoestisch materiaal. Hierdoor lijkt het steen, maar is het in werkelijkheid een fijne bijdrage een heerlijk aangename akoestische rust.

Juist nu!

Wanneer het nu rustig is op kantoor, dan is het een uitstekende situatie om wat verbeteringen door te voeren. Wacht dus niet totdat alle bureau’s weer bezet zijn, en zorg nu voor een prettige sfeer op kantoor.

Snel een prachtig resultaat door advies

Welke akoestische maatregelen u zou kunnen overwegen en welke kleuren, patronen of visuals u in uw kantoor wilt zien, kunnen wij samenvatten in een advies dat voor u op maat is gemaakt. Hierin kunnen wij uiteraard samenwerken, u kunt de ideeën aanleveren, of wij helpen u daarbij; net wat u prettig vindt.

De voordelen

Onze producten kenmerken zich door een enorm hoge efficiëntie. Dit betekent dat wij heel snel de akoestische producten kunnen aanbrengen/ monteren, en dat dit met zeer weinig overlast gepaard gaat. In de meeste gevallen kan er gewoon worden doorgewerkt. Het efficiënte karakter van onze producten, zorgt daarbij voor aantrekkelijke tarieven.

De producten

Hoe zien de schermen eruit? Nou, zoals onderstaande foto’s bijvoorbeeld. Maar we kunnen iedere visual of patroon op de schermen aanbrengen.

Gepubliceerd op19 oktober 2020 om 8:34