Deel deze spotlight

HET NIEUWE GREEPLOZE DESIGN VAN SIEMATIC

Tekst
BeeldSiematic Nederland B.V.

De innovator innoveert. De uitvinder van de greeploze keuken lanceert de volgende generatie keukens met verzonken greep.

In 1960 ontketende SieMatic een revolutie in het interieur: de greeploze keuken. Het minimalistische ontwerp was onmiddellijk een groot succes en werd door alle keukenmakers gekopieerd. Langzamerhand groeit de greeploze keuken zelfs uit tot de designstandaard. Maar zijn anno 2019 alle technische en esthetische uitdagingen onder de knie? Het antwoord komt van de uitvinders zelf: SieMatic.

In het middelpunt van het nieuw ontwikkelde SieMatic design staat de volledig verzonken greep. Van buiten pure eenvoud, van binnen een complexe interactie van technisch vernuft, vakmanschap en de beste materialen.

De ranke proporties, die vooral in het zwevende werkblad, de greepuitsparingen en de ranke contouren van de gebruikte materiaaldikte van 6,5 millimeter tot uitdrukking komen, kenmerken de unieke designfilosofie.

Het resultaat is een ontwerp dat opnieuw niet alleen bepalend zal zijn voor SieMatic, maar voor een hele generatie keukens. Maak kennis met: de SieMatic SLX PURE.


‘t Liefst een SieMatic.

Gepubliceerd op18 maart 2021 om 0:00
Adres
Hobbemastraat 2
1071ZA Amsterdam
Contact
Reinier Zweep
Telefoon