Deel deze spotlight

Grandcafé valkenswaard, Markt 14.

TekstEUROLACKE / Miranda van Hoogdalem
BeeldEUROLACKE / Gerd De Lathauwer

A Touch of Gold.

De eigenaren van Grandcafé Markt 14 hebben na een grote verbouwing het restaurant in korte tijd omgetoverd tot de nieuwste hotspot van Valkenswaard.

Het nieuwe interieur is het beste te omschrijven als hotel chique; een mix van romantische invloeden gecombineerd met een luxe uitstraling. Naast het gebruik van zachte kleuren en materialen zoals velvet is er een grote rol weggelegd voor gouden elementen en accessoires. De gouden elementen zijn hier op allerlei manieren ingezet. Van barelement, drankenrek tot aan de ruimtebenamingen.

Anodic Gold.
Voor het kleuren van alle stalen elementen in het Grandcafé heeft ME Design & Interior gekozen voor de kleur Anodic Gold in een extra matte afwerking. Een sprekende, luxueuze goudtint met een verfijnde metallic afwerking.De Anodic Collection bestaat uit een uitgebreide reeks aan kleuren: Natura, Champagne, Bronze, Brown en Black, als ook een aantal trendkleuren als Saphire, Malachite en de toegepaste Anodic Gold.

De poedercoatings zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen op aluminium, staal en gegalvaniseerd staal.

De poedercoatings zijn Qualicoat klasse 1 gecertificeerd en verkrijgbaar in diverse kleuren, glansgraden en structuren.

De kleuren uit de Anodic collectie zijn ook beschikbaar in SuperDurable kwaliteit; The SuprAnodic Collection. Deze kleuren zijn bij uitstek geschikt voor projecten waarbij extra UV-en weersbestendigheid een vereiste is.

Gepubliceerd op9 mei 2023 om 0:00