Deel deze spotlight

Glaswanden by AstrimeX

Tekst
BeeldAstrimex bv

De Crystal glaswand is een stijlvolle glazen scheidingswand die een praktische en economische oplossing biedt aan uw werkomgeving. De geringe profielhoogte zorgt voor een hoogwaardige transparante esthetiek. De uniforme profielhoogte, kozijnen en wandaansluitingen zorgen voor een strakke, doorlopende belijning. Oftewel: minimalistisch ontworpen, kwalitatief hoogwaardig afgewerkt. De Crystal glaswand is snel te monteren en verplaatsbaar.

Kenmerkende eigenschappen:
  • Enkel volglas scheidingswand
  • Minimalistisch design
  • Maximale transparantie
  • Profielhoogte 35mm
  • Profielkleuren; mat zwart en wit, gelijkend RAL 9010
  • Deuren en bijbehorende accessoires uit voorraad leverbaar.

De VINTAGE glaswand heeft een aantal (on)opvallende aspecten die ieder project omvormen tot een ware eye-catcher met een stijlvolle industriële look. Deze wand wordt gevormd door het aanbrengen van 35mm aluminium strips op beide zijden van het glas van de Crystal wand. Hierdoor ontstaat de strakke industriële look die kenmerkend is voor de VINTAGE glaswand. Het creëert een spannende en gevarieerde wand, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de transparantie. De indeling hoeft niet op voorhand bepaald te worden en de strips kunnen op iedere gewenste plek worden aangebracht, dit biedt de ultieme vrijheid om ter plekke een uniek design te creëren.

Glaswanden by Astrimex in een notendop:
  • STRAK - Door gebruik te maken van zwarte of witte aluminium profielen
  • MINIMALISTISCH - Door het gebruik van profielen met een geringe hoogte
  • OPEN - Door de combinatie van de minimalistische profielen en glas waardoor de openheid en transparantie vergroot wordt.

In ons Shapes Experience Center in Nieuwegein, kunt u (op afspraak) de diverse mogelijkheden die Astrimex biedt op het gebied van glaswanden bekijken. Daarnaast kan in het Shapes Experience Center inspiratie worden opgedaan en advies worden ingewonnen over plafonds, wanden, vloeren en (decoratief) plaatmateriaal. Laat u inspireren door onze custom made en prefab mogelijkheden om elk project een unieke identiteit te geven. Ook kunt u hier terecht voor technische support tijdens de ontwerp- en realisatiefase, bijvoorbeeld als het gaat om akoestiek of isolatie.

Wilt u meer weten over onze glaswanden of een afspraak plannen in ons Experience Center? Neem dan contact op met onze adviseurs via systeemwanden@astrimex.nl of 030-263 58 88. Meer info vindt u ook op www.astrimex.nl.

Gepubliceerd op20 november 2020 om 8:30