Fotowanden als vriendelijke afleiding voor zorginstelling Sonneburgh - Een prettige sfeer door gebruik van natuurfoto's als fotowand
Creatieve fotowanden in themakamers Coolblue hoofdkantoor
Deel deze spotlight

Fotowanden voor een inspirerende werkomgeving

Tekst
BeeldBlomsma Print & Sign

Fotowanden zijn een van de beste en meest inspirerende manieren voor het restylen en decoreren van een bedrijfs pand, zorginstelling of hospitality locatie. Medewerkers en bezoekers stellen steeds hogere eisen aan hun werk-, leer- en leefomgeving en met fotowanden zorgt u voor een werkomgeving met karakter en sfeer. Met onze groot formaat fotowanden kunnen we de mooiste visuals voor u maken op bijna iedere ondergrond. Wij maken van iedere kale muur een sfeervolle wand. Kies uit behang, Airtex®, folie prints of textiel doeken die we uit 1 deel kunnen leveren.

Fotowanden kunnen variëren van creatieve en uitgesproken foto’s tot rustgevende en inspirerende beelden. Fotowanden zijn naar eigen inzicht en wensen in te vullen zodat ze de gewenste uitstraling hebben.

Ook kunnen fotowanden op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. De foto voor de fotowand wordt geprint op papier, Airtex®, vinyl of textiel en kan hierdoor rechtstreeks op de muur worden aangebracht. Hierdoor kan een fotowand in sommige gevallen als fotobehang worden gezien. De ondergronden verschillen vaak; van bijvoorbeeld gestuukte wanden tot hout en zelfs tot bakstenen muren. Fotowanden kunnen op al deze ondergronden aangebracht worden.

Fotowanden worden veel ingezet voor het creëren van een inspirerende en merkversterkende werkomgeving. Door fotowanden bijvoorbeeld toe te passen in uw receptie, kunnen medewerkers, bezoekers en klanten met een leuk beeld verwelkomd worden. Ook zullen fotowanden uw merk en cultuur versterken. Verder kunnen fotowanden in bepaalde ruimtes ervoor zorgen dat medewerkers zich hier kunnen ontspannen, opladen en kunnen communiceren met collega’s.

Voordelen van toepassing van fotowanden:

  • Positief effect op de werksfeer, motivatie en leefomgeving
  • Betere productiviteit op de werkvloer
  • Toepassing op akoestische panelen
  • Fotowanden zijn tijds- en kostenbesparend
  • Fotowanden geven karakter aan een kantoorruimte
  • Er zijn eindeloze opties

Heeft u vragen over fotowanden en de toepassingen ervan? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op: (079) 330 10 71. Of ga naar onze speciale pagina over fotowanden.

Gepubliceerd op9 maart 2020 om 11:41