Deel deze spotlight

Falmec Nederland verwelkomt accountmanager Bart Jansen

Tekst
BeeldFalmec Nederland B.V.

De eerste helft van 2021 was voor Falmec Nederland zeer bewogen. Na de verhuizing van het kantoor vanuit Noordwijk naar Lisse, waar het bedrijf nu in een groter bedrijfspand met eigen opslag en showroom is gevestigd, is het tijd voor de volgende stap.

Versterking Buitendienst

Vanaf 1 september is de buitendienst van Falmec Nederland versterkt met een nieuw teamlid: accountmanager Bart Jansen. Bart zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en advies van de design afzuigkappen in het zuiden van Nederland. Met zijn ruime ervaring in de verkoop van spoelbakken en afzuigkappen (Franke Nederland) is Falmec Nederland er zeker van dat hij een welkome toevoeging zal zijn voor het merk en team.

M.O.W. - AREA 30

Het mag weer! Vanaf zondag 19 september tot en met dinsdagochtend 21 september is Falmec Nederland aanwezig op de M.O.W. Area 30. Tijdens deze beurs voor de keukenvakhandel tonen zij de laatste modellen en ontwikkeling op het gebied van luchtzuivering. Falmec ontmoet u graag op stand D55 tijdens de M.O.W. Mocht u een vaste afspraak willen plannen, laat dit dan aan weten aan erwin@falmec.nl of bart@falmec.nl.

Gepubliceerd op2 september 2021 om 11:50
Adres
Vennestraat 24
2161Le Lisse