Exclusieve sanitair producten van Italiaans design

Tekst
BeeldHM design sanitair

HM designsanitair vertegenwoordigd maatwerk badkamermeubels van het merk Edoné en kranen en accessoires van het merk Geda en Radomonte. Exclusieve en onderscheidende sanitair producten van Italiaans design.

GEDA

Geda is een Italiaans bedrijf met design kranen en accessoires voor de badkamer. Gevestigd in Porcia en ontstaan in 1987 op initiatief van de ondernemer - ontwerper Stefano Macchion. Geda is onderverdeeld in: Geda Nextage, de merknaam van Geda voor kranen en accessoires in chroom en geborsteld nikkel. Een uitgebreide kranenlijn die tevens verkrijgbaar is in de vele populaire kleuren zoals, wit, zwart, brons, koper en goud. Radomonte, de merknaam van Geda voor kranen en accessoires in RVS 316L. Een elegante en verfijnde kranenlijn, uniek door het karakter van RVS. Verkrijgbaar in de PVD-kleuren carbon zwart, rosé brons en goud.

EDONÉ

Edoné is één van de grote spelers op het gebied van badkamerdesign in Italië. Voor Edoné is het belangrijk dat esthetiek en functionaliteit samengaan bij het ontwerp van de badkamer en hiervoor worden dan ook alleen de beste materialen gebruikt. De meubels van Edoné zijn hand gemaakt waardoor de mogelijkheid bestaat op maat te produceren. Maatwerk is voor Edoné dan ook een belangrijke onderscheidende factor naast het zeer uitgebreide assortiment met veel verschillende materialen en kleuren.

Gepubliceerd op23 december 2021 om 8:30