Deel deze spotlight

Empowering Expression

Tekst
BeeldLEOLUX

De mooiste gebouwen maak je écht helemaal af met meubelen die perfect zijn aangepast aan de ruimte. Hoogwaardig en custom made. Vanuit die gedachte is Leolux LX ontwikkeld: een merk van professionals voor professionals. De expertise van Leolux LX en de creativiteit van de interieurontwerper vullen elkaar maximaal aan en dat biedt meerwaarde voor ruimtes met een eigen gezicht. Leolux LX noemt het Empowering Expression.

Concepten van gerenommeerde internationale ontwerpers worden door de ontwikkelaars van Leolux LX uitgewerkt tot producten die een expressieve vormgeving combineren met kwaliteit, comfort en functionaliteit. Het is een proces waarin geen plek is voor concessies: alleen de beleving van de eindgebruiker is bepalend. Zo ontstaat een collectie hoogwaardige meubelen, die op bestelling worden vervaardigd en dat biedt weer unieke mogelijkheden voor een persoonlijke touch.

KWALITEIT VAN EIGEN BODEM

De gevarieerde LX-collectie omvat niet minder dan zestig modellen, van royale fauteuils en banken tot functionele krukken en stoelen, poefen en tafels. Van uitbundige vormen tot ingetogen concepten, die sfeer of rust brengen in een ruimte. De samenwerking met erkende leveranciers als Kvadrat, Rohi, de Ploeg en Gabriel, Elmo en Ohmann biedt een ruime keuze aan hoogwaardige bekledingsmaterialen die voldoen aan alle criteria van levensduur en sustainability.

Met deze collectie voorziet Leolux LX projecten van meubelen die werkelijk waarde toevoegen aan de creatieve ideeën van de interieurontwerper. In elke kleur, bekleding of afwerking.

Leolux LX is een merk van de Leolux Furniture Group, een Nederlands familiebedrijf met meer dan 87 jaar ervaring in de markt voor consumenten- en projectinterieurs. De expertise van de vakmensen in Venlo staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.

NIEUWE R18

De collectie van LX is met veel zorg samengesteld voor het inrichten van functionele professionele interieurs. Speciaal voor projecten met een tijdloos karakter ontwikkelden Leolux LX en ontwerper Martin Ballendat de fauteuil R18. Compact, comfortabel en eigenzinnig modern. De LXR18 is bovendien uiterst functioneel inzetbaar. In groepjes of als vrijstaand zitobject, zowel voor praktische en decoratieve toepassingen in hospitality en office toepassingen of in publieke ruimtes: van wachtkamers en hotellobby’s tot break-out rooms en vergaderruimtes.

KLEUR OF CONTRAST

De ronde R18-fauteuil combineert goede ergonomische eigenschappen met een tijdloze vorm. Visueel is de zitkuip in tweeën gedeeld, rug en zitting gescheiden, wat door de bies wordt geaccentueerd. De kleurstelling kan volledig worden afgestemd op de ruimte waarin de multifunctionele R18 wordt ingezet: in groepjes van dezelfde kleur of contrastvol, met keuze uit alle unistoffen uit de LX-collectie.

Het functionele eiken tafelblad wordt naar keuze links of rechts gemonteerd en draait over de zitting.

LXR18 biedt een iconisch beeld. De kleuren, materialen en contrasten van de LX-collectie zorgen ervoor dat het functionele ontwerp perfect in lijn gebracht kan worden met de meest creatieve, kleurrijke of strak geregisseerde ideeën van de interieurontwerper.

• LXR18 is leverbaar zonder of met tafel (links of rechts, in olie of beits).

• Leverbaar in alle unistoffen (LX-collectie en couponstoffen). De bies volgt de bekleding Afwijkende stoffen zijn een optie (m.u.v. couponstoffen).

• Optie: contrasterende stikselkleuren.

• Frame: chroom of poedercoat.

LXR18: PRAKTISCH EN DECORATIEF

LX R18 is in september 2021 toegevoegd aan de collectie en is breed inzetbaar. Van een functionele kantooromgeving of hospitality-toepassing tot kleurrijke publieke ruimtes.

KLEURRIJK IN PASSION

Gabriel leverde het bekledingsmateriaal Passion voor alle afgebeelde uitvoeringen van de LXR18. Een minimalistische stof-programma met dertig natuurlijke multicolours en Scandinavische sferen. Passion is onderdeel van de Leolux LX collectie.

Gepubliceerd op30 april 2022 om 9:00
Adres
Kazernestraat 15
5928NL Venlo
Contact
Leolux Furniture Group
Telefoon