Deel deze spotlight

Elektrisch verwarmen is hot!

Tekst
BeeldInstamat

Plannen om je badkamer te verbouwen of te vernieuwen? Neem dan ook de radiatoren mee in het totaalplaatje. Want designradiatoren mogen worden gezien! Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren en je kunt ze helemaal laten aansluiten bij jouw woonstijl! Of je nu gaat voor modern, industrieel of landelijk, voor iedere smaak is er wel een keus. Instamat, dé leverancier van de mooiste warmte, heeft een uitgebreid assortiment (elektrische) designradiatoren.

Geen gedoe met leidingen...

Eén van de grootste voordelen van een elektrische radiator is de eenvoudige installatie. Je hoeft geen verwarmingsbuizen aan te leggen of te verplaatsen, zolang er maar een stroompunt in de buurt is. Een elektrische radiator is ook ideaal als bijverwarming, vooral in (bad)kamers met vloerverwarming. Heb je ook wel eens gedacht aan een elektrische handdoekwarmer? De JAY is zo'n fraaie energiezuinige handdoekwarmer voor de exclusieve badkamer. Met een hoogte van 175 centimeter en vele kleuropties, is de JAY een stijlvolle aanwinst!

Blikvanger

Was een designradiator 25 jaar geleden nog synoniem voor een handdoekradiator, tegenwoordig wordt de term gebruikt voor alle verwarmingsproducten die een andere uitstraling hebben dan de traditionele paneelradiatoren. Kies je voor een designradiator van Instamat, dan kies je niet voor standaard, maar voor een warmteobject dat in het oog springt. Dat een designradiator méér is dan alleen een warmtebron, bewijst de MAAN van Instamat. Door de ronde en bolle vorm heeft het meer weg van kunst aan de muur. De MAAN (Ø73cm) is volledig elektrisch en leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen zoals (geborsteld) verchroomd of verguld. Een uniek object in je interieur!

Voordelen elektrische radiator

Veelzijdigheid

: Een elektrische radiator is een ideale aanvulling op de bestaande vloerverwarming in de badkamer. Het geeft extra comfort en helpt bij het voorkomen van schimmelvorming.

Energie-efficiëntie

: Elektrische radiatoren zijn zeer energie-efficiënt omdat ze de elektrische energie direct omzetten in warmte zonder energieverlies, wat bij het transport van water in traditionele verwarmingssystemen wel het geval is.

Snelle en gelijkmatige verwarming

: Elektrische radiatoren bieden een directe en gelijkmatige verwarming van de ruimte, waardoor je snel kunt genieten van een comfortabele temperatuur.

Individuele temperatuurregeling

: Met elektrische radiatoren kun je de temperatuur in elke kamer afzonderlijk regelen.

Eenvoudige installatie

: Elektrische radiatoren zijn gemakkelijk te installeren, omdat er geen complexe leidingen of aansluitingen nodig zijn. Ze kunnen snel en eenvoudig in elke ruimte worden geplaatst.

Geavanceerde functies

: Moderne elektrische radiatoren bieden vaak geavanceerde functies zoals programmeerbare thermosstaten die je helpen bij het nauwkeurig regelen van de temperatuur, het optimaliseren van het energieverbruik en het verhogen van het comfort.

Milieuvriendelijk

: Elektrische radiatoren stoten geen schadelijke stoffen uit tijdens het gebruik. Bovendien kunnen ze gekoppeld worden aan duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

Verkrijgbaarheid

De designradiatoren van Instamat zijn uitsluitend verkrijgbaar via dealers in Nederland en België. Kijk voor een verkoopadres bij jou in de buurt op de dealerpagina op www.instamat.nl. Of vraag bij je installateur of sanitair specialist naar de producten van Instamat.Gepubliceerd op21 maart 2024 om 0:00
Adres
Spinfondsweg 15
8171NT Vaassen