Deel deze spotlight

ELEGANT EN BETROUWBAAR SCANDINAVISCH DESIGN TOT IN DETAIL AFGEWERKT

Tekst
BeeldAesy Liften B.V.

MET EEN SCHACHTKOP VAN SLECHTS 2500MM

Comfort en gebruikersgemak als uitgangspunt, een oplossing voor elke toepassing, hoogwaardige afwerking en een gevoel van luxe. Dit alles vind je terug in de compleet nieuwe cabinelijn Pure van Aesy Liften, welke vanaf heden beschikbaar zal zijn.

AESY LIFTEN, ZWEEDSE KWALITEIT

Aesy Liften biedt ruimtebesparende cabineliften voor iedere doelgroep. Wij onderscheiden ons van de concurrentie in de markt door alles in eigen huis te doen, onderdeel te zijn van een solide fabrikant (Cibes Lift Group) en bieden daarmee dus stabiliteit en continuïteit.

Onze service- en onderhoudsmonteurs bevinden zich door het gehele land en zijn 24/7 bereikbaar, zo is er altijd een monteur bij u in de buurt.

Wij zijn VCA* gecertificeerd. Bij Aesy Liften werken wij op een veilige manier voor ons personeel, maar ook voor u en de omgeving.

GENIET IEDERE DAG VAN LUXE EN COMFORT

Om uw comfort naar een hoger niveau te tillen hebben wij de geheel nieuwe Cabinelift Pure ontwikkeld, welke een combinatie is van de voordelen van een platformlift maar met het gemak van een traditionele lift. De cabinelift is nu nog stiller en u kunt geruisloos gebruik maken van de lift. De lift is voorzien van volledig automatische bediening, te bedienen door elegant ontworpen druk- of touch knoppen, te gebruiken door jong en oud. Door de flexibele maatvoeringen en het hefvermogen van 630 kg is er altijd een cabinelift die aansluit bij uw gebruikersbehoeften.

AFWERKING TOT IN DETAIL

Goed design heeft de fantastische eigenschap dat het past in bijna elke architectonische stijl. De Cabinelift Pure is, vanaf de basisuitvoering, voorzien van een zeer luxe uitstraling en een hoogwaardige afwerking. Geschikt voor ieder gebouw. Over elk detail is nagedacht. Deze cabinelift biedt u meer opties dan ooit en geeft uw lift een persoonlijke touch.

Het modulaire wandsysteem maakt het mogelijk het interieur naar smaak aan te passen. Kies uit één van de luxe kleuren, een volledig glazen cabine voor een panoramisch uitzicht of een volledige spiegelwand. Upgrade uw lift met elegante touch knoppen met geïntegreerde niveau-indicator of een diffuus verlicht plafond. De vernieuwde schuifdeuren zijn beschikbaar als gesloten, glas, RVS of brandvertragend staal EI60.

IN IEDER GEBOUW TE INTEGREREN

Wilt u een cabinelift in uw gebouw, maar heeft u geen ruimte voor een liftput, externe machinekamer of dakopbouw? Dat kan! Met een schachtkop van slechts 2500 mm, een vloerverlaging van 10 cm en een opvoerhoogte tot 20 meter is Aesy Liften vooruitstrevend en biedt hiermee de mogelijkheid om in vrijwel elk gebouw een cabinelift te plaatsen, zowel nieuwbouw als verbouw. Kies voor een eigen schacht vrijstaand in de ruimte of plaats de lift naadloos in een bouwkundige schacht. Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen

Gepubliceerd op24 juli 2020 om 11:26