Hartman kussencollectie
Hartman kussencollectie
Deel deze spotlight

Een speciale Hartman kussencollectie maakt het buitenleven nog leuker!

Tekst
BeeldHartman B.V.

Elk jaar introduceert Hartman naast een nieuwe collectie tuinmeubelen ook altijd een nieuwe kussen collectie. De uitgebreide kussencollectie speelt elk jaar weer in op de nieuwste trends. Dit resulteert in veel formaten kussens met unieke trendy dessins! Zo past er in ieder tuinthema wel een kussen! Én dit jaar heeft de kussencollectie een speciale uitbreiding…

Men vindt het buitenleven belangrijk, helemaal de afgelopen maanden. Daarin spelen de veranda, overkapping en tuinhuis een steeds grotere rol. Om deze knusse plekken in de tuin nog aantrekkelijker te maken komt Hartman met een speciale kussen collectie! Deze speciale Hartman Veranda Collectie heeft rijke stoffen, bijzondere weeftechnieken en uitgesproken dessins.

Naast de Hartman Veranda Collectie zijn natuurlijk de welbekende tuinkussens ook nog steeds een groot onderdeel van de kussencollectie. Sophie kussens, bankkussens, pallet kussens en nog veel meer formaten zijn hier onderdeel van. Dit jaar zijn de dessins van de tuinkussens sprekender dan ooit!

Tuinkussens zorgen natuurlijk niet alleen voor veel comfort. Ze zijn ook een goed item om je tuin aan te kleden en wat meer karakter te geven! Én wil je een keer wat anders in de tuin? Je gaat natuurlijk niet om de twee jaar een nieuwe tuinset kopen. Maar met nieuwe tuinkussens kun je op een toegankelijke en betaalbare manier je tuin een nieuwe look geven! 

Om het makkelijk te maken heeft Hartman 4 thema’s ingericht. De kussens in deze vier thema’s zijn onderling met elkaar te combineren! Camboge Green, Burgundy Blush, Blissful Black & Blossom Blue.

Gepubliceerd op17 september 2020 om 8:42