Deel deze spotlight

Een keramische kachel geeft warmte en huiselijkheid

Tekst
BeeldArt of Fire

Het is al eeuwenlang het meest gebruikte verwarmingssysteem in de landen om ons heen. Logisch, want de keramische kachel herbergt in al zijn eenvoud een sublieme techniek, die door de tijd heen is geperfectioneerd.

De kracht van een keramische kachel

De verbrandingstechniek van keramische kachels doet niet veel onder van die van speksteenkachels. De kachel neemt sneller warmte op en geeft direct warmte. Ook geeft het dezelfde heerlijke stralingswarmte. Deze kachels hebben tevens ook een unieke uitstraling. Ze zijn ambachtelijk gemaakt van speciaal keramiek. U kunt de kachel naar wens samenstellen.

Milieuvriendelijk

Keramische kachels zijn accumulatiekachels, waarbij in een zeer korte tijd (afhankelijk van de grootte) hout wordt verbrand onder hoge temperatuur. Hierdoor ontstaat een zeer volledige en daardoor schone verbranding met een hoog rendement.

Ambachtelijk

De keramische kachels van Art of Fire zijn authentieke producten. Met vakmanschap, innovatie en jarenlange ervaring worden ze in Italiƫ gemaakt. Alle elementen worden met de hand vervaardigd. En dat handwerk ziet u terug in het unieke karakter van deze kachels. Puur vakmanschap.

Art of Fire

Art of Fire verkoopt exclusieve inbouwhaarden en kachels. Deze worden geleverd en geplaatst. Art of Fire levert maatwerk inbouwhaarden. Voor de aanleg van rookkanalen tot en met de afwerking van uw haard of plaatsing van uw kachel, bent u in vakkundige handen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en producten om aan uw wensen te voldoen. Art of Fire levert altijd deskundig advies en maatwerk, gericht op uw persoonlijke unieke situatie. Hiervoor wordt een gespecificeerde offerte gemaakt. Neem hier contact op.

Gepubliceerd op31 januari 2021 om 8:30
Adres
De Sluis 15-6
4271 CZ Dussen