Deel deze spotlight

Dutch Walltextile Company

Tekst
BeeldDutch Walltextile Company B.V.

Dutch Walltextile Company (DWC) is in 2014 ontstaan vanuit een passie voor textiel en interieurs. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van luxe textielbehang bestemd voor high-end interieurs. DWC herinterpreteert een traditioneel product door vakmanschap en elegantie te combineren met een eigentijdse stijl

BIJZONDER DESIGN

Met een unieke collectie in kleuren en texturen brengt DWC het tijdperk van rijkdom in het interieur terug. Met een knipoog naar de Gouden Eeuw, waarin de internationale handel een vlucht nam en Nederlanders de wereldzeeën trotseerden op zoek naar nieuwe stoffen, reist nu DWC de wereld over. Het resultaat is een mooie collectie van Indiase zijde, Italiaans fluweel en Belgische suède. Elk jaar worden daar weer nieuwe collecties aan toegevooegd met bijzondere kleuren, patronen en textuurgebruik

MAATWERK

Het textielbehang wordt ontworpen en gefabriceerd in eigen productiehuis in Amsterdam. Hierdoor zijn wij in staat om specifieke kleuren en materialen buiten de collectie om te vervaardigen. Er is ook de mogelijkheid om eigen stoffen in te brengen, en deze te laten verwerken tot wandtextiel met een non-woven backing. Alle collecties textielbehang zijn ook als losse stof te bestellen ten behoeve van diverse interieurstofferingen. Hierdoor kan een project volledig op maat worden gemaakt.

PROJECTEN

Het behang van DWC siert de muren van zowel residentiële, retail en hospitality interieurs. We werken nauw samen met professionele interieurspecialisten. Zo heeft DWC een groot netwerk en expertise opgebouwd. Elk project is uniek ,en daarom denken we graag in een zo vroeg stadium met u mee. Zo komen wij samen tot een prachtig en inspirerend eindresultaat.

SHOWROOM

DWC heeft naast een groot dealernetwerk, ook een showroom in Amsterdam waar de interieurarchitect op afspraak welkom is. Elke maandag zijn wij ook aanwezig op onze showroom in het ETC Design Center in Culemborg. We kijken er naar uit u persoonlijk te ontmoeten!

Gepubliceerd op22 april 2021 om 0:00
Adres
Jarmuiden 7
1046AC Amsterdam
Contact
Boudewijn Vogel