Deel deze spotlight

Digital black

Tekst
BeeldNiko Nederland

De digital black is een innovatief aanraakscherm met de grootte van een normale schakelaar. Je kunt tot twaalf verschillende bedieningen op de Digital black plaatsen. Dat maakt de Digital black het perfecte alternatief voor een reeks schakelaars op een rij.

De vorm en het strakke design van de Digital black passen perfect bij de bestaande tijdloze afwerkingen van Niko. Zo heeft Niko vijf verschillende reeksen zwart schakelmateriaal die je mooi kunt combineren met de Digital black.

De Digital black reageert op beweging: wanneer een hand het scherm nadert, activeert het zichzelf automatisch, waardoor de bedieningen van de basisfunctie in één vlotte beweging verloopt.

Je kunt met de app op je smartphone zelf eenvoudig je voorkeuren instellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke functies, systemen of sferen je wilt zien en op welke volgorde. Zo heb je bij elke gelegenheid de gewenste sfeer.

De Digital black is onderdeel van Niko Home Control. Met Niko Home Control kun je je huis voor elk budget slim maken, of je nu verbouwt of niet. Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonnewering, geluidsinstallatie en slimme energiemeters: met Niko Home Control kun je je huis centraal bedienen.

Volledige controle over elke woning, elke keer weer.

Kijk voor meer informatie op https://www.niko.eu/nl-nl/onze-producten/huisautomatisering

Gepubliceerd op19 februari 2021 om 8:30
Adres
Schorsweg 4
8171 ME Vaassen