Deel deze spotlight

Design District 2022: Goed voor een flinke portie inspiratie en gezelligheid!

Tekst
BeeldDesign District

Over 3 weken is het tijd voor een nieuwe editie van het vakevenement Design District.

Dit jaar is de beurs eindelijk weer op de gebruikelijk dagen in het voorjaar: Woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni staat de Van Nelle fabriek in Rotterdam in het teken van 150 presentaties met high end interieur design.

Je vindt er de mooiste ontwerpen op het gebied voor kantoor-, woning- en projectinrichting. 3 dagen zoveel noviteiten onder één dak van ook nog eens een iconisch gebouw, dat mag je niet missen!

Naast gevestigde merken staan er ook zelfstandig ontwerpers. Elke dag zijn er interessante lezingen, kun je buiten in de tuin nog even chillen met een drankje en tijdens je bezoek ontmoet je vast nog interessante vakgenoten.

Kijk voor info op www.designdistrict.nl

Speciaal voor Architectenpunt hebben we een gratis toegangsticket t.w.v. € 30 beschikbaar. Registreer je via de onderstaande link, laat je gegevens achter en ontvang een persoonlijk toegangsticket.

https://tickets.designdistrict.nl/free/ARCHITECTENPUNT

Plan meteen je bezoek op één van deze dagen in je agenda. Rotterdam is niet ver weg en de Van Nelle fabriek is heel goed te bereiken: Met de auto 3 minuten van de snelweg afrit, met de bus 7 minuten of 10 minuten op de fiets vanaf CS.

Gepubliceerd op11 mei 2022 om 15:33