Deel deze spotlight

DeNardi - Innovatie in keukens

Tekst
BeeldDeNardi

Innovatie is altijd de kracht geweest van het Engelse fornuizen merk Falcon. En het al uitgebreide fornuizen portfolio wordt nog verder uitgebreid met een baanbrekend nieuw model genaamd de Falcon Nexus Steam, het eerste fornuis met een geïntegreerde stoomoven.

De stoomoven maakt gebruikt van directe injectie van stoom en heeft voorgeprogrammeerde standen voor verschillende gerechten en recepten. Door het grote waterbassin kan er tot 1 uur gestoomd worden.

De Falcon Nexus Steam is verder uitgerust met de nieuwste 5-zone inductieplaat, een multifunctionele met 11 verschillende programma’s en een grilllade. Ook bezit dit model een broodrijslade om het perfecte deeg te maken. Dit model is ook beschikbaar met 5 krachtige branders op gas.

Het design van de Falcon Nexus Steam heeft een aantal belangrijke kenmerken. De draaiknoppen van het fornuis zijn aluminium afgewerkt en robuust, waardoor ze gemakkelijk in gebruik zijn. Daarnaast heeft dit Falcon model een opvallend aluminium afwerking, licht geborstelde handgrepen en stevige deuren. Door o.a. de twee touch screen schermen is het fornuis uiterst gebruiksvriendelijk in gebruik.

Met trots presenteren wij de geïntegreerde wijnkoeler Kaelo. Nadat uw fles wijn uit de koeling komt houdt Kaelo uw fles op de gewenste temperatuur. Een te koude, natte fles waar het etiket vanaf druipt is verleden tijd. Kaelo is een echte eyecatcher en de subtiele smaakmaker van de avond. Het ontwerp van Kaelo heeft de bedenker Kevin Jabou 7 jaar en 300 prototypes gekost opzoek naar het perfecte model.

Door een krachtig design, gepatenteerde technologie en fantastische eigenschappen te combineren maakt Kaelo het eenvoudig om wijn op de perfecte temperatuur de serveren. Kaelo kan eenvoudig worden geïnstalleerd in elk project – van hotels en spa’s, tot aan restaurants en andere uitgaansgelegenheden.

Het gepatenteerd koelsystem creëert een ‘jas’ van koude lucht rondom uw fles en daarom blijft deze droog en perfect op temperatuur. Uw fles witte wijn of champagne blijft binnen 1-2 graden van de temperatuur bij het openen. Geen grote afwijkingen zoals bij een emmer met ijs. Kaelo is binnen enkele seconde op temperatuur. Niet wachten. Geen voorbereiding nodig. Uw fles blijft geheel droog. Geen condens en geen druppels.

Gepubliceerd op5 april 2021 om 0:00
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga