Deel deze spotlight

DecoLegno x duurzaamheid

Tekst
BeeldDecoLegno

Het klinkt als een open deur, maar ook wij streven naar een duurzame bedrijfsvoering. Verantwoorde logistieke processen en het beheersen van afvalstromen spelen daarbij een belangrijke rol. Wist je bijvoorbeeld dat wij ons plaatmateriaal per trein van Italië naar Nederland vervoeren? Multimodaal vervoer reduceert de C02 uitstoot met 74,5%, en dat is dus een besparing van ongeveer 430 ton C02 op jaarbasis.


FSC gecertificeerd

De collectie gemelamineerd spaanplaat en HPL van Cleaf is uit voorraad leverbaar met de claim FSC Mix Credit. Dit betekent dat deze is samengesteld uit 100% FSC-gecertificeerd materiaal. Door te kiezen voor materialen met dit certificaat lever jij een positieve bijdrage aan verantwoord bosbeheer.

Duurzaam design

In duurzaam interieurontwerp staat een verantwoorde materiaalkeuze centraal. Met de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf kunnen tijdloze designoplossingen gecreëerd worden. Door de hoogwaardige kwaliteit is de levensduur van dit maatwerk hoog. Een duurzame gedachte!

Ben je op zoek naar het laatste nieuws over onze collectie? Laat je inspireren door de vernieuwde blogpagina op onze website. Hier lees je over interieurtrends, de verhalen achter smaakvolle kantoor-, retail- en hospitalityprojecten of de gesprekken die we hadden met vakgenoten over het creëren en ontwikkelen van maatwerk interieur- en meubelconcepten

Gepubliceerd op29 juli 2021 om 11:46
Adres
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer