Deel deze spotlight

De vier fantastische folies

Tekst
BeeldMakeCover

Folies kunnen fantastisch uitpakken in een interieur omdat ze in de regel zowel functioneel als esthetisch van groot belang zijn. MakeCover is specialist op het gebied van folies en neemt u graag mee langs vier fantastische foliesoorten waarmee je je privacy kunt waarborgen of waarmee je een interieur kunt restylen of decoreren.


SPECTACULAIR! AAN- EN UITFOLIE Stelt u zich eens voor, een transparante glazen wand die u met een druk op de knop omtovert in melkglas waar u niet doorheen kunt kijken maar dat wel licht doorlaat. Dát is de revolutionaire Switchfolie. Wij kunnen de folie samen met de glazen wanden leveren of monteren op bestaande glazen wanden. Met deze Switchfolie – ook wel smartfolie - kunt u kiezen tussen soms wel privacy in uw kantoor, en soms niet. Zo kunt u dus ook één ruimte voor meerdere doeleinden gebruiken. Doordat wij de glazen wanden leveren én zo de montage van de folie en de wanden kunnen combineren, kunnen we een superstrakke en onzichtbare afwerking garanderen.

STRAKKE OF EXCLUSIEVE PRIVACYFOLIES Wanneer je glazen wanden in een kantoor transparant zou laten, heb je nauwelijks privacy en veel visuele afleiding. Vanwege esthetische redenen en vanuit privacy-wensen, brengen wij zeer regelmatig onze strakke privacyfolies aan. Dit kan een zandstraaleffectfolie zijn, een creatief ontwerp met folies, of een combinatie daarvan. Je kunt hier niet doorheen kijken, maar het laat wel licht door.

Naast deze veel gebruikte folies, gebruiken wij ook met enige regelmaat een textiel privacyfolie. Dit is een exclusief en stijlvol materiaal dat sterk op vitrage lijkt, maar dan met de positieve eigenschappen van folies.

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN MET DECORATIEVE FOLIES Decoratieve folies op glas kunt u inzetten voor esthetiek, branding, bewegwijzering én doorloop-beveiliging. U kunt daarbij gaan voor het strakke effect met alleen kleurfolie, of u kunt uw creativiteit eindeloos de vrije loop laten door te werken met patronen, visuals, letters, logo’s, uitsparingen en creatieve combinaties van verschillende folies.

VOORDELIG EN EFFICIËNT RESTYLEN De laatste fantastische folie is onze interieurfolie. Met deze duurzame kwaliteitsfolie kunt u relatief voordelig en efficiënt een meubel, balie of interieurelement vernieuwen, renoveren of decoreren. Zo maken wij in een handomdraai een wat sombere balie weer fris en eigentijds. Een voordeel van het toepassen van interieurfolies, is dat er vaak doorgewerkt kan worden in een ruimte, en dat het geen rommel en geen overlast veroorzaakt.

Ideeën opdoen voor uw project? Wilt u eens vrijblijvend sparren over ideeën, oplossingen of materialen? Wilt u wellicht demopanelen bestellen of monsters aanvragen? Neem dan gerust contact op met Ronald Steenkist van MakeCover. Bezoek www.makecover.nl of bel met 085 - 877 18 40

WWW.MAKECOVER.NL

Gepubliceerd op15 maart 2021 om 8:30
Adres
Hoorn 234
2404HK Alphen aan den Rijn