DE NIEUWE SALTO NEO: de modernste elektronische cilinder met de meeste functionaliteiten.

Tekst
BeeldDoor SALTO Systems

De nieuwste elektronische cilinder van SALTO Systems in eenvoudig te installeren. Vervang elke bestaande mechanische cilinder en maak uw deur slim en laat gebruikers de deur bedienen met een digitale sleutel op de smartphone of een tag.

Door de hoge inbraakbestendigheid (SKG***) en IP-waarde (IP66) is de Neo is bijzonder geschikt voor toepassing in buitendeuren.

De compacte SALTO NEO cilinder is ontworpen voor deuren waarop het aanbrengen van elektronisch deurbeslag niet mogelijk of vereist is en kan onder andere worden geïnstalleerd op standaarddeuren, serverkasten, hekwerken, archiefkasten, sleutelschakelaars en schuifdeuren. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen voor bijna elk type deur ter wereld - van Europa tot Scandinavië, Azië, Amerika en Australië.

Met de SALTO NEO cilindertechnologie bieden wij klanten, systeembeheerders en installateurs een nieuwe ervaring met sleutelloze toegang. De SALTO NEO cilinder heeft meer functionaliteiten en prestatievermogen en kan hierdoor eenvoudig door bedrijven worden opgenomen in hun lokale netwerkgebaseerde SALTO SPACE platform via de geavanceerde SVN-technologie of in de cloud met het SALTO KS cloud-gebaseerde toegangscontroleplatform.

Door de hoge inbraakbestendigheid (SKG***) en IP-waarde (IP66) is de Neo is bijzonder geschikt voor toepassing in buitendeuren.

SALTO biedt voor elk gebouw, elke functie of type deur de perfecte elektronische cilinder. De SALTO NEO cilinder biedt een gebruiksvriendelijke elektronische oplossing die al uw fysieke beveiligingsbehoeften integreert door draadloze, batterijgevoede intelligente cilinders die systeembeheerders de recentste toegangsgegevens van vrijwel elke deur in een gebouw leveren.

Kijk voor meer informatie over de SALTO NEO op onze website:

saltosystems.nl

Gepubliceerd op10 januari 2022 om 0:00