Deel deze spotlight

De nieuwe DI-NOC-collectie interieurfolies - de matte serie.

Tekst
BeeldBlomsma Print & Sign

De nieuwe DI-NOC-collectie interieurfolies combineert de nieuwste ontwikkelingen met creativiteit en heeft een geavanceerde matte deklaag die is ontworpen en geproduceerd door het 3M Design Center in Japan. Deze unieke afwerking zorgt voor een uiterst natuurlijke uitstraling, waardoor het echte materiaal haast niet van het DI-NOC-patroon is te onderscheiden. De collectie bevat een aantal verbluffende nieuwe effecten die het palet van iedere architect en ontwerper verrijken, waaronder houtnerven die eruit zien alsof de bomen zojuist in het bos zijn gerooid, natuursteenpatronen met een realistische uitstraling en metaallooks, effen kleuren en fraaie textiel- en lederlooks die er niet alleen uiterst fraai uitzien, maar bovendien bestand zijn tegen vingerafdrukken en -vegen.

ER ZIJN HONDERDEN MOGELIJKHEDEN.

Met meer dan 500 designs om uit te kiezen, biedt 3M DI-NOC Architectural Finishes ieder gewenste look van uw ruimte, dus laat uw fantasie los op elke ruimte.

  • Geschikt voor nieuwbouw, renovaties of refreshen van uw ruimtes
  • De look & feel die u wilt
  • Duurzaam (non-PVC lijn beschikbaar)
  • Eenvoudige applicatie
  • Meer dan 1000 patronen beschikbaar
  • Te gebruiken op plafonds, meubels, lobby’s, liften en muren

De 3M DI-NOC-folies die Blomsma Print & Sign levert (we zijn een van de slechts 3 Platinum 3M partners in Nederland) zijn gemaakt met een speciale lijm. Ze hechten aan zowel gladde als ruwe oppervlakken en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen. Zowel voor het restylen van meubels, binnenwanden en gevels, waardoor een nieuwe mooie architectonische eindafwerking wordt bereikt. Dit betekent tijdwinst want ontruimen is niet nodig.

Neem contact op met Blomsma Print & Sign voor meer informatie, om de DI-NOC kleurenwaaier aan te vragen of voor concreet advies voor uw volgende project.

Tekst & Foto(s) Blomsma Print & Sign

Gepubliceerd op26 februari 2019 om 11:40