Deel deze spotlight

De eindeloze mogelijkheden van de Bosse kubus

Tekst
BeeldDauphin

Bosse is al veertig jaar bezig met het ontwikkelen van room-in-room systemen om te zorgen dat de focus in werkruimtes wordt verbeterd. Vandaag de dag biedt Bosse comfortabele ruimtes waar gesprekken in privé gevoerd kunnen worden en men gefocust aan het werk kan, zonder afleiding.

De missie van Bosse

Bosse biedt met de ‘human-space’-producten verschillende room-in-room oplossingen om de ontwikkelende aard van modern werken in open kantoorruimtes ter sprake te brengen. Als onderdeel van de wereldwijde Dauphin Human Design Group, is het de missie van Bosse om room-in-room oplossingen te creëren die de werkplaats verbeteren. Zowel nu als in de toekomst.

De waardes van Bosse

Bosse produceert modulair al voor generaties lang. Het bedrijf maakt haar waardes tastbaar en biedt de kans aan mensen om deze filosofie te ervaren. Bosse streeft naar een klantgeoriënteerde bedrijfscultuur.

Wat doet Bosse?

Van het begin tot het installatieproces maakt Bosse gebruik van de jarenlange kennis, ervaring en vaardigheid. Wanneer het op kwaliteit aankomt, maakt Bosse geen compromis.

SERIES 2 (TELEPHONE, DIALOGUE, COLLABORATION)

Steeds vaker werkt men in open ruimtes op moderne werkplekken. Het probleem is vaak dat in deze ruimtes veel geluid wordt geproduceerd. Dit zorgt voor een grotere drang bij werknemers om zich terug te trekken. Onze kubussen bieden hierin de oplossing. Men kan in de kubussen bellen en videoconferenties of privévergaderingen houden. De beste plek om een kubus te plaatsen is zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijk werkplek. De kubussen hebben het beste effect wanneer zij op een stille, toegankelijke plek geplaatst worden. Als zij binnen het zicht worden geplaatst kan men al snel zien of de kubussen bezet zijn.

De leidraad die bij Bosse wordt aangehouden is als volgt:

·        1 telephone cube voor elke 10 personen.

·        1 dialogue cube voor elke 20 personen.

·        1 collaboration cube voor elke 35 personen.

SERIES 4

Het werkklimaat verandert tegenwoordig snel. Globalisatie en digitalisatie eisen steeds meer flexibiliteit van bedrijven en hun werknemers. Nieuwe werkconcepten als thuis werken of gedeelde werkplekken worden steeds gewoner. Het toenemende belang van werk dat creatief en kennis gerelateerd is, betekent voor bedrijven dat het optimaliseren van de werkruimte een grote prioriteit is. Dit zorgt ook voor nieuwe eisen, zoals lage kosten, hoge effectiviteit en flexibel in gebruik.

De nieuwe generatie van Bosse Human Space voldoet aan deze eisen. Niet alleen biedt dit het antwoord op de problemen van de moderne werkwereld, ook levert het een tijdloos en minimalistisch ontwerp.

Bij de Bosse Space Cube is het mogelijk om het eigen interieur te kiezen. Zo kan de kubus aangepast worden naar de persoonlijke smaak. Het modulair ontwerp van het room-in-room systeem maakt het gemakkelijk om het interieur aan te passen.

Wat is er zo speciaal aan Bosse kubussen ?

Het speciale aan de Bosse kubussen is de flexibiliteit. Ieder model is speciaal aanpasbaar, in een serie van verschillende maten vanaf 2.152 x 2.388 m, met een maximum van 4.5 x 13.5 m. De kubussen kunnen achteraf geïnstalleerd worden, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het gebouw. Hierbij zitten smart panels inbegrepen voor elektronica en mediatechnologie. Daarnaast komen de kubussen inclusief flexpanels die beschikbaar zijn in verschillende materialen zoals stof, whiteboard en hout.

De mogelijkheden bij het gebruiken van een Bosse kubus zijn eindeloos. Ze dienen perfect als kantoor, vergaderruimte en als stille omgeving. Een perfecte plek voor zowel teamwork als een ruimte om even tot rust te komen.

Het ventilatie systeem zorg voor een prettige werkruimte, terwijl deze iedereen voorziet van tochtvrij en stille frisse lucht. De kubus is optimaal verlicht en makkelijk om te installeren en bedienen.

Gepubliceerd op22 september 2020 om 11:29