Deel deze spotlight

De eetkamerbank zie je steeds vaker

Tekst
BeeldDimondi by Teugra - Showroom in De Woonindustrie

Een eetkamerbank past in ieder interieur. Zeker omdat er verschillende mogelijkheden zijn in afwerking en breedte en hoogte. Ook hoekbanken behoren tot de mogelijkheid. Een eetkamerbank biedt naast de gezellige en uitnodigende uitstraling meer zitplaatsen dan meerdere eetkamerstoelen.

Een eetkamerbank past bijna aan iedere tafel.
Als de poten van de tafel op de hoeken staan, dan kun je moeilijk instappen. Als de tafelpoten verder onder het tafelblad geplaatst zijn, dan is dat geen probleem.
De eetkamerbank tegen een muur plaatsen is niet nodig. Als de ruimte het toelaat, is het zelfs mooier dat niet te doen.
Een eetkamerbank zonder armleuningen is het meest praktisch. Dan kun je gemakkelijk in en uit de bank stappen.
Een combinatie van een eetkamerbank met eetkamerstoelen laat het geheel mooi tot zijn recht komen.

De laatste tijd wordt de eetkamerbank steeds populairder. Dat komt doordat mensen steeds vaker de gezelligheid van een eethoek kiezen om samen de avond door te brengen. Een eetkamerbank past perfect bij de woonkeuken die tegenwoordig zo populair is.

Bij aanschaf van een eetkamerbank wordt geadviseerd te letten op de stijl van de inrichting die je wilt creëren en naar de ruimte die beschikbaar is. Het is fijn als er voldoende ruimte is om gemakkelijk in en uit de bank te stappen. Zo kunt u eenvoudig de juiste maat van de eetkamerbank kiezen. Een eetkamerbank even groot als de tafel is het mooist, hierdoor komt de hoek van de tafel bij de in- en uitstap ook niet in de weg te zitten.
Als u ervoor kiest de eetkamerbank tegen een wand te zetten, dan kan de rug van de bank verhoogd worden voor een sfeervolle uitstraling.

Gepubliceerd op18 november 2020 om 8:30
Adres
Dommelstraat 60 - Symfonielaan 1
5347JL - 3438 EW Oss - Nieuwegein