Deel deze spotlight

De Eekhoorn Dutch Furniture Projects

TekstDe Eekhoorn Woodworkings
BeeldDe Eekhoorn en Nathan Reinds

Door de eigen frisse benadering op meubilair en design speelt De Eekhoorn Dutch Furniture in op de laatste trends. Ook bij de inrichting van hotels, restaurants, appartementen en kantoren zijn ze expert in hun vakgebied. Ze denken graag met je mee en dragen zorg voor de kwaliteit en verschillende mogelijkheden met de meubels uit de collectie.

Met 40 jaar ervaring en een eigen fabriek in Nederland, heeft dit bedrijf een portfolio opgebouwd dat bestaat uit drie sterke interieurmerken: WOOOD, BePureHome en vtwonen. Het concept is duidelijk en eenvoudig: het ontwerpen, produceren en distribueren van eigentijdse en eenvoudig te monteren meubels. Daarbij beperken ze zich niet alleen tot Nederland. Het uitgebreide assortiment wordt inmiddels in meer dan 50 landen en bij 1500 verkooppunten verkocht over de hele wereld. Dit is exclusief de speciale projecten die ze verzorgen.

Het Experience Center in Hoorn biedt 2500 m2 ruimte voor de gehele collectie van De Eekhoorn. Ontdek meer over de projecten en neem vrijblijvend contact op. www.projects.deeekhoorn.com | sales@deeekhoorn.com | +31(0)889-666315

Gepubliceerd op26 november 2020 om 8:30
Adres
Jan Tinbergenweg 1
1689 ZV Hoorn