Deel deze spotlight

DE DIVA, de modulaire trap van FONTANOT die buiten de lijntjes kleurt.

Tekst
BeeldFontanot Trappen

De DIVA onderscheidt zich van de reguliere FONTANOT trappen door het ontwerp, maar vooral door de breed toegankelijke maatvoering. Een nieuw stijlicoon. Deze trap vervult ieders verwachting.

De DIVA is een modulaire trap. De trapbomen zijn opgebouwd uit dubbele trededragers, welke voorzien zijn van horizontale en verticale, onzichtbare, verbindingen. Dank zij deze eenvoudige- doch slimme constructie, is een veelvoud van modellen en configuraties te realiseren. Door de onafhankelijke horizontale- en verticale instelling is de op- en aantrede ruim instelbaar.

De mogelijke uitwisseling van trapboom afdekking, de treden en de balustrade, zorgt ook in de toekomst, voor een trap die in lengte van dagen aan de veranderde smaak aan te passen is.

Configuratie: steektrap, onderkwart, bovenkwart, dubbelslag, wenteltrap, U configuratie of een combinatie hiervan. Middels verdreven treden en tussenbordessen, is een groot aantal vormen realiseerbaar.

Maatvoering: Hoogte tot 420 cm, (19 treden / 20 optreden) breedte 70-, 80-, 90-, 100-, 110-, 120 cm.

Constructie: zichtzijde van gelakt staal in diverse kleuren alsmede kleuren volgens RAL, alsmede in R.V.S. AISI 304 hoogglans of mat.

Treden: in hout, staal, glas of natuursteen leverbaar. In hout heeft u de keuze uit berken multiplex in standaard kleur of volgens RAL, gevingerlast- en gelamineerd beuken, essen en eiken, blank of in kleur. Essen en eiken ook in een geborstelde uitvoering. Treden zijn open, opgedikt of dicht leverbaar.

Railing: in R.V.S. met balusters en knieregels ( hoogglans of mat), of in gelaagd glas (helder of extra helder) met platte gepolijste randen.

De DIVA, Een magnifiek en innovatief voorbeeld van architectuur.

J.Craenen agenturen / partner Fontanot S.p.A. / www.trappen-fontanot.nl / 0622443541

Gepubliceerd op29 juli 2020 om 8:58
Adres
Havezathelaan 8
3831 BS Leusden