De bekroning van jouw interieur

Tekst
BeeldFOSK MIRRORS

In het moderne interieur zijn spiegels niet meer weg te denken. Van grote exemplaren in een hal en woonkamer die een schitterende indruk maken, tot meer functionele spiegels op het toilet en in de badkamer. In veel vertrekken hangt er tegenwoordig één. De juiste spiegel is de bekroning van een vertrek en zorgt voor optimaal gebruik. Ongeacht wat uw wensen zijn, bij Spiegels.nl maken we jouw spiegel werkelijkheid.

Een spiegel zorgt er niet alleen voor dat je nog een laatste blik op jezelf kunt werpen, voordat je de deur uit gaat. Door de reflectie geeft hij een vertrek ook een lichtere en ruimere aanblik en levert hij een extra, aansprekend perspectief op. Zo draagt een spiegel veel bij aan de uitstraling van een ruimte. Tenslotte kan ook de spiegel zelf, door zijn vorm, bewerking en omlijsting, een object zijn dat het oog streelt, dat inspireert en dat aanspreekt.

EENVOUDIG BESTELD, SNEL GELEVERD

Elk interieur vraagt om zijn eigen spiegel. Wat jouw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat je de juiste spiegel krijgt. Ronde en rechthoekige spiegels in alle gangbare maten hebben wij standaard op voorraad. Deze kun je snel en eenvoudig bestellen via onze website. Je kunt daarbij ook de gewenste afwerking en omlijsting aangeven. Daarna wordt hij binnen korte tijd bezorgd met de juiste toebehoren om hem op te hangen. Maar je kunt ook via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. We helpen je graag.

UITZONDERLIJKE FORMATEN EN ONTWERPEN

Heb je specifieke wensen of zoek je een unieke spiegel? Bij Spiegels.nl kun je altijd terecht. Wij hebben ook spiegels in grotere formaten, zoals schitterende ronde spiegels met een diameter tot 180 cm, en smalle, rechthoekige spiegels. Daarnaast maken we regelmatig spiegels geheel op maat. Dat geldt voor de spiegel en ook voor een omlijsting of frame, van hout of metaal. Vanuit onze expertise denken we graag met je mee en geven we je advies. En met onze moderne machines kunnen we elk ontwerp voor je maken.

GEHEEL NAAR WENS BEWERKT

Naast maatwerk in vorm kunnen we jouw spiegel ook op verschillende manieren bewerken om deze tot een uniek object te maken. We kunnen uitsparingen aanbrengen voor bijvoorbeeld een lichtpunt of ander wandelement, of gewoon omdat je het mooi vindt. Ook kunnen we een figuur of een tekst in de spiegel graveren en een deel van het spiegeloppervlak mat maken. En ook de rand kunnen we afwerken zodat deze past bij de uitstraling die je wenst. We kunnen hem poly slijpen of een chique facetrand aanbrengen. Voor ronde spiegels kun je ook kiezen voor een zwarte stalen omlijsting, ongeacht de diameter van uw spiegel. Hiermee maakt jouw spiegel een stevige indruk. Voor elk interieur de juiste spiegel, daarvoor kun je rekenen op Spiegels.nl. Wij leveren snel uit voorraad en maken unieke objecten geheel naar wens. Daarbij zorgen we altijd voor kwaliteit, zodat je volledig en langdurig van jouw spiegel geniet.

Gepubliceerd op21 september 2022 om 9:00