Deel deze spotlight

COMPACTE KEUKENS

Tekst
BeeldINTRA BENELUX B.V

Maximaal comfort in een minimale ruimte! Ideaal voor appartementen, woningbouw, studententenwoningen, tiny houses, vakantiehuizen, glampings, studio’s en kantoor

Laat je niet beperken door de ruimte!

MAXIMAAL COMFORT

Wanneer je niet zo veel ruimte hebt, wil je deze juist zo optimaal mogelijk benutten. Onze keukens kunnen uitgerust worden met een koelkast, magnetron, oven, kookplaat, vaatwasser en boiler. Sterker nog, al deze apparatuur past samen al in een keuken van 1,50 meter!

MAXIMALE KEUZE

Zoek je eenvoud en wil je alleen een basiskeuken of wil je juist all-in en ga je voor een gepersonaliseerde look? Het is allemaal mogelijk. Van basic wit met minimale apparatuur tot alle RAL-kleuren en verschillende typen werkbladen. De keuze is aan jou.

MAXIMAAL INSTALLATIEGEMAK

Alle modellen tot 1,20 meter worden plug-and-play geleverd. Je hoeft de keuken alleen maar van de pallet af te halen en aan te sluiten. Geen lastig installatiewerk of passen en meten, maar gewoon eenvoudig neerzetten. Ook bij renovatie of onderhoud is dit makkelijk. Je kunt de keuken in zijn geheel demonteren en reviseren of vervangen.

Gepubliceerd op12 november 2022 om 9:00