Deel deze spotlight

Commercieel Directeur – General Manager, Jan Hogenkamp, versterkt team FacilitylinQ

Tekst
BeeldXYTO Media

Per 1 november jl. heeft Jan Hogenkamp zich bij ons team gevoegd na een succesvolle periode als Commercial Business Development Manager bij de Woonindustrie en voorheen als Commercial Manager bij CBRE. Daar heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het versterken van de commerciële strategie van deze organisaties.

Met de komst van Jan Hogenkamp is ons directieteam compleet. Dit team, bestaande uit Anne de Groot (Operationeel Directeur), Cor van Egmond (Financieel Directeur) en Jan Hogenkamp (Commercieel Directeur), kan nu versnellen in het concretiseren en uitbouwen van de organisatie.

Jan Hogenkamp zal zich in zijn rol richten op het versterken van onze commerciële activiteiten. Hij zal de commerciële strategie verder ontwikkelen en met het salesteam de koers uitzetten op het gebied van new business, innovation, sustainability en customer intimacy

“Wij kijken ernaar uit om samen met Jan Hogenkamp de volgende fase van groei en innovatie te realiseren. Zijn ervaring en visie zullen ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn op ons team en ons helpen onze verdere doelen te bereiken," aldus Anne de Groot.

Over FacilitylinQ

Wij zijn een internationale consolidator op het gebied van kantoormeubilair en helpen wereldwijd organisaties bij het creëren van duurzame en toekomstbestendige werkomgevingen. Wij ondersteunen organisaties en architecten bij het vinden van de juiste producten, verkennen indien gewenst duurzame alternatieven en leveren alle benodigde diensten om het project succesvol af te ronden.

Bij FacilitylinQ werkt een team van gedreven specialisten aan de mooiste nationale en internationale projecten. Wij zien het als een uitdaging om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dit doen wij samen met een netwerk van 500 hoogwaardige leveranciers. Ben je nieuwsgierig wat FacilitylinQ voor je kan betekenen neem dan contact op.

ArchitectenPunt wenst Jan Hogenkamp heel veel succes in zijn nieuwe functie!

Gepubliceerd op13 november 2023 om 10:59
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga