Deel deze spotlight

Chivasso. Passie voor high-end interieurtextiel

Tekst
BeeldJAB Anstoetz CV

CARLUCCI belichaamt de passie voor het buitengewone. Geïnspireerd door tijdgeest en mode, creëert Chivasso met haar Carlucci collecties elegant high-end textiel, behang en tapijten van kostbare materialen en in zelfverzekerde, stralende kleuren. De collecties bekoren door een onmiskenbare mix van geraffineerde sensualiteit en exclusieve coolness.

THE FUSIONIST

De nieuwe Carlucci collectie THE FUSIONIST speelt met stijlbreuken, maakt nieuwe samenstellingen en laat ruimte voor unieke interieurs, die individuele persoonlijkheid weerspiegelen. Juist de spontaniteit met een ironische twist maakt van deze collectie een levendige collage, waarin de luxueuze textielsoorten een unieke nonchalance ontwikkelen. De kern bestaat uit de energiek-zachte kleuren en een samenspel van perfectie en geïmproviseerde drive.

De collectie is een zintuiglijke, moderne mix en een verrassende en inspirerende samensmelting. Deze positieve spirit wordt ook weer opgepakt in de verscheidenheid aan producten. Vol vloeiende kleur op linnen, krachtig en snel geschetste barokbloemen en een echt Frans moiré met zacht metallic-effect verrijken THE FUSIONIST net zo goed als poëtisch geladen decors en Aziatische kunst. Toekomstgericht besteedt de collectie aandacht aan duurzaamheid met natuurlijke en gerecyclede grondstoffen.

Laat u inspireren door de energieke mix en ervaar hoe fascinerend de samensmelting is.

Gepubliceerd op12 november 2021 om 8:30