Chivasso - Modern design zonder mitsen en maren

Tekst
BeeldJAB ANSTOETZ B.V.

Chivasso Chivasso is een uitgever van exclusieve meubelstoffen, behangen en tapijten en heeft showrooms over de hele wereld. Aan het begin van elk jaar introduceren wij een nieuwe collectie die de laatste trends in kleuren, dessins, kwaliteiten en fabricagetechnieken weerspiegelt. Dit zorgt ervoor dat onze creatieve stoffencollecties altijd een nieuw, fris en innovatief karakter uitstralen.

FABULOUS WORLD

We verlangen na alle terughoudendheid tijdens de pandemie naar een positief perspectief en een vrolijke visie. Met de nieuwe Chivassocollectie FABULOUS WORLD kijken we zowel optimistisch en vrolijk als respectvol en vooruitziend naar de toekomst. Onbezorgdheid, vitaliteit en een nieuwe waardering voor het wezenlijke zijn voor ons nog belangrijker geworden. Met fantasierijke en poƫtisch aandoende designs in vrolijke kleurenconcepten enerzijds en de oriƫntatie op een nieuw minimalisme met vereenvoudigde designwerelden en natuurgerichte kleurencombinaties anderzijds, tovert FABULOUS WORLD zowel inspirerende levensvreugde in jouw eigen woonambiance als een mooie lach op jouw gezicht.

Een uitgebreide keuze aan basics, zowel voor decoratiestof als bekledingsstof, flankeert de nieuwe collectie met hoge eisen aan materiaalkwaliteit, onderhoudsgemak en haptische eigenschappen. Zeer zachte oppervlakken sluiten aan bij de trend van natuurlijkheid en welzijn. Met een uitgebreide outdoorcollectie en een breed spectrum aan vlamvertragende nieuwe producten maken wij een statement op het gebied van functionele stoffen in de typisch nonchalante Chivasso-look.

Stap binnen in een betoverende wereld en vind jouw favoriet voor stijlvol wonen.

Gepubliceerd op8 oktober 2022 om 9:00