Deel deze spotlight

BNS Crisp en Bloemenbureau Holland bundelen de krachten

Tekst
BeeldXYTO Media

Een droom wordt werkelijkheid aldus de voorzitter van BNS Crisp, Carin Frijters.

Levend groen, bloemen en planten zijn anno 2023 niet meer weg te denken uit onze leefomgeving. BNS Crisp heeft een verbindende missie met bedrijven in de branche als het om interieur en leefomgeving gaat, en is daarom verheugd om de samenwerking met Bloemenbureau Holland aan te gaan. Om die gloednieuwe samenwerking kracht bij te zetten presenteert trendwatcher Aafje Nijman tijdens Festival Interieur de groenbranche trends voor 2024.

Twee voor de prijs van één! Ben je erbij komende vrijdag?

Festival Interieur is hét BNS Crisp event waar je een introducée mee naar toe wilt nemen. Maak daarom gebruik van de kortingsactie. Gebruik kortingscode Festival23 en ontvang 50% korting bij de aanschaf van twee tickets: in plaats van één koop je twee tickets voor slechts 125 euro. Nodig dus snel je 'plus one' uit!

Koop je tickets via: www.festivalinterieur.nl/tickets

Over Bloemenbureau Holland

Bloemenbureau Holland stimuleert de vraag naar bloemen en planten in diverse Europese landen. Dit doen zij met consumentencommunicatie en shopper marketing en door waardevolle kennis te delen met kwekers, handelaren en andere relevante partijen. Het doel van de samenwerking met BNS Crisp is dat Bloemenbureau Holland interieurprofessionals wil inspireren om levend groen op te nemen in hun ontwerpen.

Over BNS Crisp

BNS Crisp is hét netwerk voor interieurprofessionals dat wil verbinden, kennis wil delen en ondersteuning biedt bij jouw interieurbedrijf. Het lidmaatschap biedt de mogelijkheid tot samenwerkingsverbanden en commerciële opdrachten. Bij het netwerk zijn zo'n 350 professionele interieurstylisten en -ontwerpers en 80 gerenommeerde interieurmerken aangesloten.

Partners van BNS Crisp én sprekers tijdens Festival Interieur

Zonder al onze partnerbedrijven en inspirerende sprekers zou Festival Interieur niet mogelijk zijn.

Bedankt aan alle bedrijven die aanwezig zijn op de bedrijvenmarkt: Mastello Sanitair, Cotap, Gira, Hello Chair, Lundia, Stairz, Wehlton, Berry Alloc, De Ploeg, Werk aan de Muur, BN walls, Mutrex the Cork Company, Nel Furniture, Leolux, BxB interior Collections, Loop Carpets en Elu-fire.

Gepubliceerd op21 juni 2023 om 8:43
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga