Deel deze spotlight

Bezoek Soundless Acoustics op Architect@Work 2020 in Rotterdam!

Tekst
BeeldSoundless Acoustics International

 Soundless Acoustics nodigt u uit voor de beurs Architect@work in Rotterdam op 16 & 17 September voor een ‘Look & Feel’ van de nieuwste innovaties voor optimalisering van de ruimteakoestiek. 

Op stand nr 210 inspireert Soundless Acoustics graag met voorbeelden van de nieuwste innovaties voor decoratieve en duurzame wandoplossingen voor verbetering van de ruimte-akoestiek en de ruimte-beleving en uw gastvrouw/heer vertelt graag meer over de mogelijkheden. 

Soundless Acoustics zet in op duurzame, gerecyclede en natuurlijke materialen voor de verbetering van de ruimtebeleving, gezondheid en welzijn door toepassing van natuurlijke en gerecyclede materialen en duurzame productiemethoden! 

Zo zijn er diverse oplossingen van een groene wand met 100% natuurlijke mosbekleding op een backing van hoogwaardig geluidsabsorberend katoenvezelmateriaal (gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken) tot robuuste akoestische betonblokken waarbij de oplossing voor geluidsabsorptie, -isolatie en brandwerendheid allemaal in één wand geïntegreerd kunnen worden. Deze Soundblox worden binnenkort op ultra-duurzame (CO2 negatieve) wijze geproduceerd door CO-2 uit de lucht te gebruiken bij het productieproces. 

Ook is er aandacht voor diverse praktische, decoratieve akoestische oplossingen zoals een modulair hangsysteem als afscheiding diverse “mix & match’ kleurmogelijkheden en decoratieve akoestische gepersonaliseerde prints of plantenbakken, speciaal toegespitst op de toekomst van de ‘thuiswerk’ cultuur. 

Goed nieuws voor iedereen die niet in de gelegenheid is om architect@work te bezoeken maar toch graag de innovaties zou willen zien! Het is nl. ook mogelijk om gratis een on-line tour te boeken met onderstaande registratie-link. 

Klik hier voor uw gratis en exclusieve toegang tot ARCHITECTt@WORK rotterdam op 16 & 17 September.

Gepubliceerd op9 september 2020 om 9:38