Deel deze spotlight

Beleef het in decoratief plaatmateriaal

Tekst
BeeldDecoLegno

In de architectuur laten we ons inspireren door landschappen en de natuur. Grillige gebergten herbergen prachtige, natuurlijke steensoorten die niet meer weg te denken zijn uit eigentijdse interieurconcepten. Het Italiaanse merk Cleaf heeft deze beleving vertaald naar decoratief plaatmateriaal met natuurlijke decors en voelbare structuren.

In hedendaagse interieurconcepten worden betonnen muren en vloeren niet langer geschuwd, en is het luxe gevoel van gepolijst marmer niet meer weg te denken. In trendmagazines en op internationale beurzen signaleren we een hernieuwde belangstelling voor travertin. Een prachtige natuursteen die vaak wordt verwerkt in vloeren, wanden, badkamers en keukens.

De collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf is een passend alternatief voor deze natuurlijke materialen, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het interieur. Toepassingen die met het echte materiaal niet denkbaar zijn, worden ineens mogelijk. In particuliere projecten, maar ook in een kantoor, retail of hospitality omgeving. Als wandafwerking of in maatwerk meubilair zoals balies, kasten, tafels, keuken of haard ombouw.

Voel de structuur van natuursteen

In de FC46 Ares is de levendige, voelbare structuur die geïnspireerd is op pleister- en stucwerk gecombineerd met het decor van travertin. Daarmee geef je een gevoel van luxe en allure aan ieder interieur. Bewonder ook het natuurgetrouwe decor van marmer in de collectie Talco, of de verfijnde structuur van zand en cement in de Concreta. Het licht gemêleerde natuursteen decor met subtiele, witte aders doet natuurlijk aan. De eenvoud en puurheid hiervan past bij onze no-nonsense mentaliteit.

In de nieuwe catalogus van DecoLegno vind je het volledige collectieoverzicht. Als interieurarchitect, -ontwerper of –stylist kun je deze kosteloos aanvragen met je webaccount op DECOLEGNO.NL.

Tekst / Foto: Decolegno

Gepubliceerd op6 april 2021 om 8:30