Deel deze spotlight

Badkamer Evolutie: perfectie als principe

Tekst
BeeldBADKAMER EVOLUTIE

Bij Badkamer Evolutie ontwerpen we prachtige, luxueuze en unieke maatwerk badkamers. Onze designs zijn creatief en artistiek. Wij beschouwen onszelf als trendsetters, onze badkamers zijn origineel en uitzonderlijk. De badkamers hebben een chique en elegante uitstraling en zijn erg comfortabel. Met ons maatwerk kunnen wij aan jouw speciale wensen kunnen voldoen. Natuurlijk stemmen we alles perfect op elkaar af.

ONZE SCHITTERENDE BADKAMERS

Wij leveren prachtige badkamers, precies afgestemd op de wensen van onze klanten. Vandaar dat al onze ontwerpen uniek zijn, iedereen heeft namelijk zijn eigen smaak. Er zijn wel elementen die altijd terugkomen in onze badkamers. Onze ontwerpen zijn exclusief, sierlijk en op maat gemaakt. Alles wordt samengebracht tot één harmonieus geheel. Verder doen wij ons werk altijd met passie en creativiteit. Veel van onze klanten zijn fan van onze matwitte, vrijstaande baden. Ook onze betonlook tegels zijn populair. Wij kiezen voor een XXL-formaat zodat je weinig voegen ziet en een ruimtelijke en exclusieve uitstraling creëert. Voor een echte chique look kunnen wij een magnifieke marmeren wand of vloer installeren. Natuurlijk letten wij ook op de details. Wat dacht u van een gouden kraan of een fraai op maat gemaakt badkamermeubel?

VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Wij begeleiden je gedurende het hele traject: van ontwerp tot realisatie. Het is ons doel om je compleet te ontzorgen, vanaf het moment dat je onze zaak binnen komt stappen tot het moment dat de droombadkamer compleet geïnstalleerd is.

De eerste stap is het ontwerp. Wij kunnen zelf een design ontwerpen of in samenspraak met jou iets moois ontwikkelen. Jouw wensen zijn leidend, wij willen iets maken dat aan alle wensen voldoet en de hoogste verwachtingen overtreft! Wij maken gebruik van een 3D-ontwerpprogramma waardoor je een goede indruk van het design krijgt. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot de montage van de badkamer. Wij werken samen met hooggekwalificeerde vakmensen die ervoor zorgen dat de installatie voortreffelijk verloopt. Wij vinden dat alles, van ontwerp tot oplevering, uitmuntend uitgevoerd moet worden. Vandaar ons motto: perfectie als principe.

ONDER BN’ERS IS BADKAMER EVOLUTIE OOK GEWILD

Wij zijn trots dat de nodige bekende nederlanders tot onze klantenkring behoren. De meest in het oog springende is waarschijnlijk 24Kitchenpresentatrice Miljuschka Witzenhausen. Een poosje geleden besloot zij met haar gezin naar een oude kaasboerderij te verhuizen. Hier moest veel aan gedaan worden. In een aantal vlogafleveringen kun je zien hoe dit gebouw wordt omgetoverd tot een prachtige droomboerderij. Wij zijn erg vereerd dat ze voor ons koos om de badkamer te ontwerpen en te monteren. Het uiteindelijke resultaat is schitterend geworden (zie foto links), Miljuschka was er eveneens erg tevreden mee! Het werk aan dit project leverde ons ook de nodige publiciteit op. Het bekende blad Linda scheef bijvoorbeeld over ons.

Sindsdien hebben vele bekende nederlanders de weg naar ons bedrijf gevonden, ook voor Trijntje Oosterhuis heeft Badkamer Evolutie de badkamer ontworpen. Het leuke is dat ook een aantal erg populaire YouTubevloggers ervoor hebben gekozen om met ons in zee te gaan. Zij hebben hier leuke filmpjes van gemaakt, waarin je het gehele proces van ontwerp tot oplevering kunt volgen. Bent je nieuwsgierig naar ons werk. Bekijk dan deze vermakelijke filmpjes. Sommige zijn meer dan diehonderdduizend keer bekeken! Wij hebben bijvoorbeeld een prachtige badkamer gemaakt voor influencer Dee van der Zeeuw, de voormalige vriendin van Enzo Knol. Ook Gio en Hanwe, mateloos populair onder de jeugd, hebben een prachtige maatwerk badkamer van ons. Natuurlijk staan wij ook klaar om voor jou een fraaie en exclusieve badkamer te maken!

BEZOEK ONZE FRAAIE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar onze mooie badkamers? Kom dan langs in onze showroom! Wij zijn centraal gevestigd in Utrecht. Hier kun je inspiratie opdoen en treft je prachtige opstellingen aan die je zullen verbazen. Wij hebben een ruime showroom van 625 m2, deze staat vol met unieke en luxueuze maatwerk badkamers. Al onze designs zijn met passie vervaardigd en hebben een creatieve en artistieke uitstraling. Dit soort badkamers vind je alleen bij Badkamer Evolutie. Je kunt ons eveneens volgen op Instagram, wij hebben het populairste badkameraccount van Nederland. Zo’n 38.000 mensen genieten van foto’s van onze prachtige badkamers!

ONTMOET BOB TEMMING EN ANNEMARIE VROEGOP

Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom zul je niet alleen geïnspireerd raken, maar kun je eveneens een beroep doen op onze badkamerspecialisten. Zij voorzien je vrijblijvend van de beste adviezen. Wij geloven in een persoonlijke en aangename benadering. Vandaar dat Bob Temming en Annemarie Vroegop, de eigenaren van Badkamer Evolutie, je persoonlijk zullen ontvangen. Met hun jarenlange ervaring zijn zij erg deskundig. Verder hebben zij een enorme passie voor het vak. Kom langs in onze showroom, een wereld vol inspiratie, en ervaar onze badkamers zelf!

Gepubliceerd op5 december 2022 om 9:00
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga