Deel deze spotlight

Asona Acoustics te zien op Architect& Work 2020 in Rotterdam.

Tekst
BeeldAsona Benelux BV

Asona Acoustics nodigt u uit voor de beurs Architect&Work in Rotterdam op 16 & 17 September voor een ‘Look & Feel’ van de nieuwste innovaties op het  gebied van geluidsabsorberende, decoratieve, naadloze plafondoplossingen voor verbetering van de ruimteakoestiek. Een gedegen geluidsabsorberende oplossing is cruciaal voor de ruimte akoestiek en de ruimtebeleving. 

Op stand nr. 211 inspireert Asona u graag met de vele mogelijkheden wat betreft stijlen, kleuren en structuur voor zowel Sonacoustic met het geheim van de ultra-gladde uitvoering als Sonaspray; de snelle en praktische variant met vele kleur en structuurvarianten.  Beide gespoten plafondoplossingen passen in elk interieur.  Van strak en stijlvol is tot kleurig en frivool, voor elke stijl zijn de mogelijkheden in afwerking eindeloos.  Uw gastheer/vrouw vertelt u daar graag meer over.

Goed nieuws voor iedereen die niet in de gelegenheid is om dit event te bezoeken maar toch graag de innovaties zou willen zien! Het is nl. ook mogelijk om een gratis on-line tour te te boeken met registratie op onderstaande banner.  

Registreer op onderstaande banner  voor een gratis toegangskaart. Zij verwelkomen u graag op hun stand in September!

Gepubliceerd op1 september 2020 om 9:37