Deel deze spotlight

ANYWAYdoors bestaat dit jaar 25 jaar !!

Tekst
BeeldAnyway Doors

ANYWAYdoors is een Belgisch merk, dat vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector; zowel wat vormgeving als techniek betreft.

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw langs de E313 Antwerpen – Hasselt in België neemt een team van +- 35 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en dienst na verkoop.

Het uiteindelijke doel is steevast 'een deur die u, als geen deur ervaart’.

Zo zoekt ANYWAYdoors constant naar innovatieve ideeën om deuren praktisch te verbeteren. Het resultaat zijn veelal unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look. Niet alleen zijn deuren wellicht het meest gebruikte bouwelement in elke woonconstructie, ze beslaan ook een aardig percentage van het wandoppervlak. Reden te meer om er de nodige aandacht aan te besteden.

Met hun minimalistisch design onderscheiden ANYWAY binnendeuren zich ondertussen in meer dan 20.000 residentiële woonprojecten in België, Nederland en Luxemburg.

🏭 Made in Belgium

📐 Altijd op maat

💡 Gepatenteerde technieken

📣 Wie #DEURdenkt denkt ANYWAY

ANYWAYdoors werkt inmiddels over de ganse BENELUX; zowel rechtstreeks met eigen medewerkers, als via lokale verdelers! U kan alle officiële verkooppunten terugvinden op onze website. www.anywaydoors.be

Private shopping @ ANYWAYdoors

Vanwege Corona maatregelen kan u de flagship store enkel op afspraak bezoeken! Elk nadeel heeft zijn voordeel en in dit geval is dat de garantie op persoonlijk en gericht advies via één van de interieurvormgevers die u persoonlijk zal ontvangen en begeleiden doorheen de vele mogelijkheden. 

Gelieve uw afspraak tijdig online in te plannen: https://bit.ly/afspraak-ANYWAY

De 1000 m² grote flagship store heeft zich vakkundig klaargestoomd om op een verantwoorde wijze opnieuw bezoekers te kunnen ontvangen. Er zijn 7 gloednieuwe Corian bureaus ontworpen met glazen tussenschotten, om zowel uw veiligheid als die van de medewerkers te kunnen garanderen!

U mag 15 min voor aanvang vrij rondlopen in de 1000 m² grote showroom, maar voor degene die al weten wat ze willen hebben ze 3 cosy wachtzones gecreëerd .

Gepubliceerd op13 mei 2020 om 10:48