Deel deze spotlight

Als de nachtmerrie voorbij is, is slapen op een Candia bed de hemel op aarde!

Tekst
BeeldCandia Strom Nederland

Het Coronavirus zorgt ervoor dat we door stress, angst en onzekerheid, minder goed slapen. Een goede nachtrust is juist nu heel belangrijk! Het zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Vanuit die gedachte maakt Candia matrassen van superieure kwaliteit en stijl.

De ultieme slaapbeleving is niet compleet zonder het perfecte handgemaakte hoofdkussen. Een hoofdkussen zorgt ervoor, dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- of achteroverbuigt en niet te ver opzij. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat.

Candia maakt de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige bedden, matrassen en kussens. De enige fabrikant ter wereld, die zijn weefsels met olijfolie behandelt. In een wereld vol massaproductie van matrassen en bedden, durft Candia anders te zijn, er is maar één manier om een meesterwerk te maken en dat is met de hand en zonder lijm. Maatwerk naar uw wensen.

Candia gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen zoals: Paardenhaar, Wol, Katoen, Kamelenwol, Kasjmier en Bamboe.

Dat betekent een gezonde nachtrust met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Wilt u binnenkort uitslapen op een exclusief bed van Candia? Maak dan gebruik van deze fantastische aanbieding! De komende weken bieden wij model Bodyfix Aegean Sunset van Candia aan van € 6.995,- voor € 4.995,-. Dit model bestaat uit: Hoofdbord Frame, boxen, matrassen en luxe natuurlijke topper.

En dat is nog niet alles, want we geven er twee hoofdkussens bij cadeau!

Durf te dromen van betere tijden! #wakeupinthemediterranean

Gepubliceerd op14 april 2020 om 9:23
Adres
De Hoge Krocht 1
2201TP Noordwijk