Deel deze spotlight

Aesy liften lanceert de nieuwe platformlift Air.

Tekst
BeeldAesy Liften B.V.

De nieuwe platformlift is een combinatie van tijdloos Scandinavisch design, intuïtief design, premium comfort en natuurlijke materialen waardoor de lift naadloos past in uw huis en levensstijl. Het geeft u de vrijheid om een lift naar wens te creëren welke design, comfort en waarde aan uw huis toevoegt.

Combineer het nieuwe platform met de AL5 of AL6 deur met groot glasvenster en een 4 zijden glazen schacht en haal het optimale uit uw lift.


Uniek ergonomisch design

Het unieke design van de platformlift Air biedt het hoogste niveau van comfort in de platformliftensector. De handgreep met geïntegreerde bedieningsknoppen zorgen voor nog meer gebruikersgemak. Je hoeft niet na te denken, maar het is een natuurlijk instinct om de handgreep vast te pakken. Uw hoeft simpelweg alleen op de handgreep te leunen en de lift zal naar een andere verdieping vertrekken. Het nieuwe platform is hiermee uiterst geschikt voor alle doelgroepen, van jong tot oud.


Innovatieve verlichting

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds kunt u genieten van het innoverende design dat de platformlift Air u te bieden heeft. De LED verlichting in het voorpaneel en in de veiligheidslijsten op het platform geven u de mogelijkheid zeer sfeervolle verlichting toe te voegen aan het nieuwe meubelstuk van uw woning.


Multifunctioneel display

Het 7 inch spiegel display is standaard voorzien van een numerieke verdiepingsindicator en geeft tegelijkertijd een status weergave van de lift. Het grote display versterkt de moderne uitstraling van de Air.


Mix en match

Kies uit bijna 300 verschillende RAL en premium kleuren voor de liftschacht, deuren, het plafond, de handgreep tot de veiligheidslijsten. Alle elementen die u ziet kunnen in de gewenste kleur uitgevoerd worden.

Wat is uw stijl?

Metal – Textiel - Wood

Ieder huis is uniek met een interieur dat past bij de persoonlijkheid en de levensstijl van de bewoners. Of je nu in een stadsappartement, oud herenhuis of vrijstaande villa woont de nieuwe platformlift Air heeft de fantastische eigenschap dat het past in elk gebouw. Welk model past bij uw levensstijl?

Air Metal

Klassieke elegante uitstraling - 300 verschillende kleuren – mix en match

De Air Metal is gemaakt van slijtvaste materialen zoals staal en aluminium en geven een tijdloze en elegante uitstraling. Het platform geeft de vrijheid om een eigen unieke kleuren combinatie samen te stellen, met de keuze uit bijna 300 verschillende kleuren. Mix en match uw gewenste kleuren, alles is mogelijk! Standaard wordt de Air Metal geleverd met een zwart achter paneel, een wit paneel voor en een aluminium handrail. Het 7 inch display met numerieke verdiepingsindicator maakt het elegante design compleet.

Gepubliceerd op8 maart 2021 om 0:00