Deel deze spotlight

3M DI-NOC™ INTERIEURFOLIE

Tekst
BeeldBlomsma Print & Sign

3M DI-NOC™ Architectural Finishes zijn zelfklevende folies/ vinyls die ontworpen zijn voor binnen- en buitendecoratie en renovatieprojecten.

Elk oppervlak wordt met deze folie een potentieel project om de ruimte te renoveren en opnieuw in te richten. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos voor plafonds, wanden, gevels, deuren, kolommen, bars, balies, kasten, liften en scheidingswanden zoals die te vinden zijn in warenhuizen, kantoren, restaurants, lobby’s, badkamers, ziekenhuizen, banken en conferentiezalen.

• Creatieve alternatieven voor elk materiaal

• Eenvoudig aan te brengen met een hoogwaardige afwerking

• Onbegrensde mogelijkheden op het gebied van binnenhuisarchitectuur

• Uitstekende hechting en flexibiliteit

• Meer dan 900 patronen voor restyling ruimtes

ONEINDIG AANTAL PATRONEN

3M Di-NOC™ Architectural folie afwerkingen zijn er in een grote verscheidenheid aan patronen van natuurlijke en synthetische afwerkingen, waaronder hout, graniet, marmer, stucwerk etc. De nieuwste toevoegingen in 2020 aan deze folie reeksen zijn de matte series:

SUÈDE MATTE

3M’s matte technologie maakt het mogelijk om een suede-achtige soft-touch gevoel te creëren. Deze 3M exclusieve serie vergroot de mogelijkheid van het ontwerp.

DRY WOOD MATTE

Het reproduceren van een textuur van ruw hout door de matte coatingtechnologie. Basis noten- en eikenhouten patronen met enkele rustieke dessins zijn inbegrepen.

SOLID COLOR MATTE

De nieuw toegevoegde kleuren zijn gekozen als basiskleur voor het interieur. Dit zijn de reeks van monotoon, beige en nieuw-neutraal.

EXTERIEUR FOLIE

De DI-NOC EX-serie voor het exterieur is een duurzame, maatvaste en weerbestendige folie voor buitentoepassingen. Deze decoratieve folies bieden de warmte van houtnerf, het strakke gevoel van metaal, de koele essentie van natuursteen en zuivere kleuren.

SNEL AANGEBRACHT ZONDER OVERLAST

Een van de belangrijkste voordelen van 3M DI-NOC™ Interieurfolies voor veel drukke bedrijven, zoals kantoren, banken, bars en restaurants, is dat ze open kunnen blijven bij het aanbrengen van de zelfklevende folies, zodat de verstoring van de dagelijkse activiteiten tot een minimum wordt beperkt. Onze monteurs werken netjes en snel en voor u het weet, is uw interieur voorzien van een geheel nieuwe look die over de bestaande wanden/deuren/meubels heen geplaatst wordt.

DE GROENE OPTIE VOOR INTERIEURDECORATIE

De waarde van deze folies als een groene optie om het interieur te restylen is de moeite waard om te benoemen. Deze folies verlengen de levensduur van bestaande vloeren, deuren, wandbekleding en andere harde oppervlakken die bescherming of een facelift nodig hebben. Ze zijn geschikt voor nieuwbouw en verbouwingen.

Heeft u interesse in 3M DI-NOC™ folies of wilt u een DI-NOC patronenboek ontvangen? Neem dan contact op via projecten@blomsma.nl of ga naar BLOMSMA.NL/PRINTENSIGN

Gepubliceerd op26 februari 2021 om 8:30