Wol vilt - akoestisch wandtextiel

Akoestische wandafwerking

Onze vilt wandtextiel collecties zijn speciaal ontworpen om ons vilt te gebruiken als wand – of paneelafwerking.

De perfecte akoestische en duurzame oplossing, welke gemakkelijk in het interieur kan worden geïntegreerd. De productie van ons vilt wandtextiel gebeurd in onze fabriek in Amsterdam.

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dikte, gemaakt van natuurlijk wolvilt of 100% gerecycled PET-vilt.


EIGEN PRODUCTIE

We hebben eigen productiefaciliteiten om vilt te lamineren en bewerken. Zo kunnen wij een perfect akoestisch wandtextiel maken.


Onze wandtextiel variant maakt het verwerken van vilt op wanden en panelen een stuk sneller en eenvoudiger. Waarom?

  • Vilt met deze rug is sterker, waardoor het sneller en gemakkelijker op de muur kan worden aangebracht.
  • Tijdens de productie van het wandtextiel wordt het vilt op onze machines terug gesneden. Dubbel snijden tijdens het aanbrengen op de muur is hierdoor niet meer nodig. Breedte: 140 cm.
DUURZAAMHEID

Ons akoestisch wandtextiel wordt geproduceerd met respect voor de natuur. Daarom gebruiken we uitsluitend water gedragen en biologisch afbreekbare lijm.

Alles over deze collectie vindt u HIER


MINIMAL ART WANDTEXTIEL – GERECYCLED PET-VILT

De Minimal art collectie is de vilt collectie welke de toewijding van Féline benadrukt, om kwalitatieve stoffen en duurzaamheid hand in hand te laten gaan. De grondstof van deze lijn is afkomstig van het recyclen van plastic flessen.


Samenstelling 100% gerecycled PET + 100% PAP

Ontdek alle kleuren HIER


FRESCO WANDTEXTIEL – WOLVILT

De Fresco collectie is de natuurlijke wolvilt lijn van Féline. Onze wol is mulesing vrij. De unieke eigenschappen (akoestisch & brandwerend) van wol in combinatie met het trendy kleurenpalet maken deze stof uitermate geschikt voor designtoepassingen.


Samenstelling 90% WO / 10% PL + 100% PAP

Ontdek alle kleuren HIER


FÉLINE ECO GLUE FORTE

Verwerk ons vilt met respect voor de natuur en gebruik onze water-gedragen en biologisch afbreekbare lijm. Deze lijm is ook geschikt voor het verwerken van het dikkere en zwaardere vilt, en ons akoestisch wandtextiel.

Gepubliceerd op6 mei 2021 om 0:00