Variatie groenvoorziening bij Wortell in Gouda

Groenvoorzieningen dat bijdraagt aan het algemeen welbevinden

Dit mooie kantoor gevestigd in Gouda hebben wij in samenwerking met By Belynda Interiordesign mogen voorzien van interieurbeplanting.

Het houten frame voorzien van diverse potten in de kantoortuin, dient als afscheiding van de ruimte. Door gebruik te maken van enkele potten in rustige kleuren wordt de open uitstraling van de kantoortuin gewaarborgd. Ook hebben wij in de kantoren de dossierkasten voorzien van beplanting. Met Urban Jungle beplanting in de op maat gemaakte kastbakken is dit ook uitermate geschikt als afscheiding tussen ruimtes.


Om sfeer en een huiselijk gevoel te creƫren in de vergaderruimte zijn er bohemian seagrass sets geplaatst die goed aansluiten op het interieur.


De groenvoorzieningen moeten ook bijdragen aan het algemeen welbevinden van de werknemers. Daarom zijn er onder andere in de kantine groene hangobjecten geplaatst. Deze nemen weinig ruimte in beslag en zijn in combinatie met de hanglampen een goed voorbeeld van functioneel en sfeervol groen.


In de diverse ruimtes zijn er grote bladplanten in de bakken geplaatst zodat deze in de ruimtes tot hun recht komen en daarmee echte blikvangers zijn.

Gepubliceerd op2 juni 2021 om 0:00